Agenda De WERKplaats

December 2017

Sinterkerst Borrel

Het einde van 2017 is alweer bijna in zicht. Tijd om Sinterklaas en Kerst tegelijk te vieren bij de WERKplaats in Maastricht. Geniet van een hapje, een drankje en een flinke portie kennis van (mede) leden van de Community van de WERKplaats.

P.S. We weten graag wie erbij is dus houdt onze facebook pagina in de gaten, daar vind je namelijk tijdig een aanmeldformulier. 

Oktober 2017

Herfstborrel bij de WERKplaats Sittard

BRRR het wordt steeds kouder buiten…
Kom gauw naar binnen bij de WERKplaats in Sittard tijdens de Herfstborrel op donderdag 26 oktober. Warm op bij een presentatie van een lid van de Community van de WERKplaats, ontmoet potentiële zakenpartners en deel je kennis.

P.S. We weten graag wie erbij is dus houdt onze facebook pagina in de gaten, daar vind je namelijk tijdig een aanmeldformulier. 

Juli 2017

Zomer BBQ bij de WERKplaats Maastricht

Summer is coming! En dat betekend dat het weer tijd is voor de jaarlijkse de WERKplaats Zomer BBQ.
Dit jaar wordt deze smakelijke bijeenkomst georganiseerd bij de WERKplaats in Maastricht. Geniet van het mooie weer, enthousiaste mede ondernemers en een tropisch buffet.

P.S. We weten graag wie erbij is dus houdt onze facebook pagina in de gaten, daar vind je namelijk tijdig een aanmeldformulier. 

April 2017

Paasborrel bij de WERKplaats Sittard

Op donderdag 13 april ben je van harte welkom tijdens de paasborrel bij de WERKplaats in Sittard. Proost op het ondernemerschap, zoek de eitjes en luister naar een inspirerend verhaal van een van de leden van de WERKplaats Community.

P.S. We weten graag wie erbij is dus houdt onze facebook pagina in de gaten, daar vind je namelijk tijdig een aanmeldformulier. 

Maart 2017

Mindshift

Nieuwsgierige zzp'er opgelet, hier moet je bij zijn!
Limburg bruist, het zit vol met kennis, power, creativiteit en innovatie. Als deze krachten worden gebundeld ontstaat er vuurwerk...

Samen met Patty Golsteijn organiseren wij Mindshift, een fantastisch evenement vol workshops, dat al je luikjes zal openzetten!

 

December 2016

Kerstborrel 2016

2016 is alweer bijna voorbij! Wij sluiten dit jaar graag samen met jullie af tijdens de Kerstborrel op dinsdag 20 december vanaf 17:00,
bij de WERKplaats Maastricht.
 
Ontmoet (oude, nieuwe en toekomstige) medebewoners onder het genot van een hapje en een drankje. 

 

 

 

Oktober 2016

Juli 2016

SUMMER VIBES

De zomerperiode komt eraan, en hoe kunnen we die nu beter inluiden dan met de jaarlijkse zomerborrel!
 
Zoals jullie weten zijn we druk bezig met de derde locatie, de WERKplaats Urmond. Met deze nieuwe ontwikkeling hopen wij ook onze huidige bewoners nog beter te kunnen faciliteren en het pakket aan mogelijkheden binnen de WERKplaats uit te breiden.
 

Juni 2016

WERKlunch juni

Omdat de lunches zo fantastisch worden ontvangen door jullie, doen we er in juni gewoon weer een! Kom genieten van een broodje, goed gezelschap en een inspirerende presentatie van één van onze medebewoners. 

Deze maand zijn we bij De WERKplaats in Sittard en ben je welkom op donderdag 16 juni om 12:00. Hopelijk hebben we deze keer een zonnetje, dan maken we er een zomerse picknick van!

 

Mei 2016

LUNCH WITH A VIEW

Ook in mei organiseert De WERKplaats weer een WERKlunch. Deze maand is Maastricht aan de beurt en wel op donderdag 19 mei om 13:00. Met een beetje geluk schijnt de zon en kunnen we verhuizen van de Bodega naar het dakterras voor een broodje en een sapje in de zon.

 

April 2016

WERKlunch 21 april

Na het succes van de WERKlunch van de maand maart bij de WERKplaats Maastricht, wordt de volgende in Sittard er ook zo eentje! Schuif op donderdag 21 april om 13:00 aan in de Bodega van De WERKplaats in Sittard voor een lekkere lunch, een goed gesprek en een inspirerende presentatie van één van onze bewoners.

 

Maart 2016

WERKlunch maart

Voor de afwisseling is de WERKborrel van de maand maart veranderd in een WERKlunch! Schuif op donderdag 17 maart om 12:30 aan in de Bodega van De WERKplaats Maastricht voor een lekker broodje en een goed gesprek.

Februari 2016

WERKborrel 18 februari

De januari borrel in Maastricht was een goed begin van WERKborreljaar 2016. 

Een nieuwe maand betekent een nieuwe borrel! Op donderdag 18 februari vanaf 17.00 uur zijn jullie van harte welkom op De WERKborrel in Sittard. De spreker maken wij in de komende twee weken bekend, dus houd onze Facebook pagina in de gaten!

Januari 2016

WERKborrel 21 januari

Na een succesvol WERKborrel-jaar gaan we ook in 2016 verder met Verblijven, Verdiepen en Verbinden bij De WERKplaats en wel op donderdag 21 januari om 17:00 bij De WERKplaats in Maastricht . Zoals jullie van ons gewend zijn zal er een inspirerende spreker vertellen over een onderwerp uit zijn/haar vakgebied en is er voldoende gelegenheid voor een hapje, een drankje en een goed gesprek. 

December 2015

WERKborrel 17 december Kersteditie

 Met de feestdagen in zicht zal de volgende WERKborrel in Sittard op donderdag 17 december om 16:30 uur een speciale kersteditie zijn! Laat je verrassen door de interessante spreker en verbind en verdiep met the Christmas spirit!

 

November 2015

WERKborrel 19 november

Onze oktobereditie van de WERKborrel in Sittard was weer een groot succes met de spreekster Joke van Oorschot! Wij willen jullie graag uitnodigen voor de volgende WERKborrel op donderdag 19 november om 17.00 uur bij de WERKplaats in Maastricht. De spreker maken wij in de komende weken bekend, houd ook onze Facebook pagina in de gaten!

Oktober 2015

WERKborrel 15 oktober

Onze eerste editie van het WERKborrel-seizoen was een groot succes! Wij willen jullie graag uitnodigen voor de volgende WERKborrel op donderdag 15 oktober om 17.00 uur bij de WERKplaats in Sittard.

 

September 2015

WERKborrel september

Ons WERKborrel-seizoen gaat weer van start! Wij willen iedereen van harte uitnodigen om op donderdag 17 september om 17.00 uur bij de WERKplaats in Maastricht aan te sluiten.


 

Juli 2015

Juni 2015

Mei 2015

April 2015

Adventure Pitch!

Wij van De WERKplaats houden wel van een beetje uitdaging, jullie ook?
Wat we gaan doen en waar blijft nog even de grote vraag... we houden het nog een beetje mysterieus maar beloven jullie dat we jullie beetje bij beetje de bomen door het bos zullen laten zien. ;-)

Wij zijn benieuwd wie de uitdaging met ons aangaat!

Maart 2015

Februari 2015

Januari 2015

Nieuwjaarsborrel!

De WERKplaats wenst iedereen 'Merry X-Mas & a Happy and Prosperous New Year'! Maar dat vieren we natuurlijk ook graag na de feestelijke dagen samen met een borreltje...

December 2014

De WERKplaats is jarig!

Hieperdepiep! De WERKplaats is jarig! Wij willen graag samen met jullie dit feestje vieren. Op donderdag 11 december 2014. Voor het eenjarig bestaan hebben wij bedacht om met jullie een activiteit te doen met aansluitend een borrel. Dit feestje is bedoeld voor de bewoners en hun personeel.