Bewoners


123marryme

❤️Trouwen voor de lol, maar wel stijlvol! ❤️ 

 
Jouw droom, of die van een geliefde uit laten komen? De verbinding (opnieuw) aangaan met je partner? Voor één dag die diepere verbinding met je beste vriend of vriendin aangaan? Daarmee je omgeving gespreksstof voor de komende jaren geven door originele foto’s te delen? Het huwelijksritueel naast een wettelijk samenlevingscontract? 
 
Samen maken we een op maat ervaring. Na overleg kleed je je bij ons om en stap je in de trouwervaring. We gaan samen op pad, met een professionele fotograaf naast ons.
 
Wel de lusten maar niet de lasten (scheiden hoeft niet!) Oefenen voor later? Je bent vanaf 16 jaar al welkom! Je partner verrassen met dit ritueel door hem of haar wél de trouwervaring te gunnen zonder de wettelijke poespas? 
 
Laat ons jouw wensen weten ❤️ Juliette en het 123marryme team

Naar website

Admae Praktijk voor psychiatrie

Bij Mw. P. Verjans, psychiater/eigenaar Admae praktijk voor psychiatrie, kunt u terecht voor:

CONSULTATIE:
Dit wil zeggen dat patiënten gezien kunnen worden in het kader van consultatie in de huisartsenpraktijk eventueel samen met de huisarts of POHGGZ of in de praktijk van de eerste-lijns psycholoog c.q. psychotherapeut op verzoek van de huisarts. Andere mogelijkheid binnen de consultatie is overleg met de huisarts(-en) om casuïstiek ter plekke te bespreken. Dit kan incidenteel of structureel plaatsvinden. 

ADVISERING:
Heeft u als bedrijfsarts c.q. arbo-arts of verzekeringsarts behoefte aan intercollegiaal overleg of heeft u vragen over de begeleiding van uw cliënten met psychiatrische problematiek, bijvoorbeeld in geval van:

 •          een onduidelijke diagnose of prognose
 •          bij twijfel over adequate behandeling
 •          in geval van stagnatie van herstel en re-integratie
 •          bij behoefte aan een second opinion

SCHOLING:
Scholing wordt gegeven aan POH-GGZ, (huis)artsen, psychologen en psychotherapeuten. De inhoud wordt op maat gemaakt rekening houdend met de vraag, leerdoelen en kennisniveau van de cursisten.

Naar website

Beschermingsbewind Limburg

Wij zijn een kantoor waar we al onze cliënten nog persoonlijk kennen. 
Onze doelstelling is dienstverlening op maat voor iedereen.
 
Bblim is lid van de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI). 
Jaarlijks vindt er controle plaats of onze dienstverlening nog aan de eisen van de branchevereniging voldoet. 
 
Hierdoor bent u gewaarborgd van een professionele en constante kwaliteit. 

Naar website

BTI Studios

BTI Studios is one of the world’s largest media localization and access services companies in the entertainment industry, operating in the market since 1995. 
 
We provide localization (subtitling and dubbing), access services (video description and closed captioning) and media solutions in any language for broadcasters, film studios, VoD platforms and distributors.
BTI Studios is a Netflix Preferred Vendor and now produces over 8 million minutes of dubbing, subtitling and audio description in a single year. 
 
After joining forces with top Asian dubbing and subtitling house Medi-lan and renowned Nordic dubbing studios Dubberman we now operate 21 facilities globally, fully owned by us. These are real offices - supported by over 400 full-time employees, real people, each and every one experienced in their field and territory, creating real localization.

Naar website

Cafe-K

cafe-K is een jong en dynamisch bedrijf, waar men bezig is met één doel. Úw kopje koffie. Iedereen drinkt graag koffie op zijn eigen manier, maar kwaliteit staat bij cafe-K voorop.

Naar website

Centrummanagement Sittard

Centrummanagement Sittard streeft naar een toekomst waarin zowel ondernemer als bezoeker Sittard ervaart als een plek waar genieten voorop staat. We werken daarbij nauw samen met de Gemeente Sittard-Geleen, ondernemers uit de stad, ondernemersverenigingen, de politie en diverse andere instanties.

Centrummanagement Sittard heeft als doel de economische ontwikkeling van de binnenstad te bevorderen en zorgt voor de verbinding tussen verschillende partijen. Drie pijlers staan hierbij centraal: Evenementen, Veiligheid en Exploitatie.

Naar website

Chabeli Beauty

Naar website

Daemen Advocatuur & Mediation

Daemen Advocatuur & Mediation is het kantoor van advocate Isabelle Daemen. Zij houdt zich voornamelijk bezig met personen en familierecht, jeugd- en strafrecht. Naast advocaat is zij ook scheidingsmediator en begeleidt in die hoedanigheid mensen die op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan.

Naar website

Dames en Herenkapsalon Gere Gedoon

Naar website

Driepas Bewindvoering

Het kan iedereen overkomen. De post stapelt zich op, rekeningen blijven onbetaald en de financiën zijn niet meer te overzien. Misschien heb je al te maken met incassobureaus, dwangbevelen en deurwaarders? Situaties of gebeurtenissen op lichamelijk, geestelijk of financieel gebied kunnen ertoe leiden dat je tijdelijk of blijvend niet in staat bent de eigen financiële administratie te voeren. Er is in die gevallen veelal geen overzicht meer op de inkomsten en uitgaven. Dit kan tot zorgelijke en vervelende situaties leiden.

In al deze gevallen kan het nodig zijn om bewindvoering aan te vragen. Geef je financiële zorgen uit handen. Driepas Bewindvoering helpt graag om rust en overzichtelijkheid in de financiën te brengen. Wij stellen in alle rust orde op zaken, terwijl je op persoonlijk vlak een belangrijke mate van zelfstandigheid blijft behouden.

Naar website

Ezgi Uslu Photography & Productions

Freelance photographer/
Videographer- Editor & Graphic designer

Instagram: ezgiusluphotographproductions

info@ezgiphotography.com

Naar website

HBO Juristen

HBO Juristen biedt -sinds 2009- professionele juridische Hulp Bij Ondernemen. Onze ervaren juristen zijn gespecialiseerd in alle rechtsgebieden waar bedrijven mee in aanraking komen. Wij werken met name voor MKB en MKB+ bedrijven maar ook voor startende bedrijven. Vanuit vier locaties in Nederland staan onze juristen voor u klaar, ons hoofdkantoor in Sittard is gevestigd in de WERKplaats.

Wij werken op twee manieren voor onze klanten. Enerzijds op basis van Betaal per advies, waarbij onze klanten ons benaderen voor een concreet vraagstuk en anderzijds op basis van ons Juridisch Lidmaatschap.

De meeste bedrijven hebben regelmatig juridische vragen, waarvoor zij niet altijd direct een advocaat willen inschakelen. Om deze bedrijven te ondersteunen bieden wij ons Juridisch Lidmaatschap aan. Onze leden krijgen een vaste jurist toegewezen die het bedrijf leert kennen. Deze jurist is eigenlijk de externe bedrijfsjurist voor het bedrijf. Het lidmaatschap biedt recht op onbeperkt telefonisch juridisch advies voor een vast bedrag per maand én korting op ons uurtarief voor het behandelen van juridische zaken.

Naar website

Hope, Happiness & health

Welkom! Ik ben Charlotte Timmers en ik ben heel gepassioneerd over alles wat met beauty en health te maken heeft. Als gediplomeerd wellness therapeute en Reiki therapeute kan ik u een breed scala aan behandelingen aanbieden. In een persoonlijke en ontspannen ambiance kunt u helemaal tot rust komen.

Ook voor huidverbetering bent u in goede handen, In de salon wordt uitsluitend gewerkt met de hoogwaardige producten van Vavin. Afgestudeerd als huidprofessional kan ik samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen om uw huid te laten stralen. Als permanent make-up specialist heb ik de opleiding bij Nouveau Contour positief afgerond en alle specialisaties behaald, uiteraard wordt in de salon uitsluitend met dit toonaangevend merk gewerkt.

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en een vakkundig en onderbouwd advies staan bij mij voorop! Neem gerust een kijkje op de website, als u vragen heeft dan hoor ik het graag.

Naar website

Iekaa, Praktijk voor GZ-psychologie

Iedereen vraagt zich wel eens af, “wie ben ik, wat wil ik, wat maakt dat ik de dingen doe zoals ik ze doe?” Dit zijn hele normale vragen, vooral als je volwassen wordt. Soms vind je geen antwoord op deze vragen of heb je een steuntje in de rug nodig bij het beantwoorden ervan. Ook kan het zijn dat je vastloopt in bepaalde patronen/valkuilen of dat iets je in de weg staat je doelen te bereiken. Dan ben je bij IeKaa op de juiste plek!

IeKaa biedt psychologische hulp (diagnostiek en behandeling) binnen de Generalistische Basis GGZ voor jongeren en jong-volwassenen (maar ook ouders en volwassenen kunnen er terecht) op het gebied van:

 • Identiteit/persoonlijkheid
 • EMDR/traumaverwerking
 • Kort lontje/emotieregulatie
 • ADHDAngst/stemming

Tevens is er een groepsaanbod voor adolescenten op diverse gebieden (o.a. zelfbeeld, depressie, ADHD en trauma) en kunnen (top)sporters met vraag naar psychologische begeleiding er terecht. Wanneer je een verwijsbrief van de huisarts hebt, wordt het traject vergoed door je zorgverzekeraar of door de gemeente (jongeren onder 18 jaar).

Naar website

iFAQT

Naar website

Interventie Thuis

Opvoeden gaat meestal niet zonder slag of stoot en vraagt veel geduld. Telkens opnieuw vragen om de slaapkamer op te ruimen of om de was in de wasmand te leggen en ga zo maar door. Alles is saai en niets boeit. En als er dan ook nog een grote mond bij komt ja dan….

Ja wat dan eigenlijk? Hoe ga je daar mee om?

En hoe werkt dat als je een bijzonder kind hebt met een gedragsstoornis of ADHD? Interventie Thuis kan U daarbij helpen! Interventie Thuis biedt zo kortdurend mogelijk uitkomst in situaties waarbij gezinnen zijn vastgelopen in gedragspatronen die de relatie en het dagelijks functioneren van zowel het kind als het gezin niet ten goede komen. De werkwijze van Interventie Thuis is gebaseerd op het Oplossingsgericht Werk. Het accent van de ondersteuning ligt op het samen ontdekken welke vaardigheden de gezinsleden in hun situatie als effectief ervaren. Interventie Thuis versterkt dat wat goed gaat.

Naar website

Isowit

Isowit bvba, een familiebedrijf.

De gebroeders Withofs zijn, na jaren ervaring te hebben opgedaan in het aannemersbedrijf van vader Withofs, in 1988 als zelfstandige spuiters begonnen. Na twee jaar onder de naam Withofs te hebben gewerkt, werd Isowit bvba opgericht. Na een aantal jaar groeide het bedrijf gestaag en werd er beroep gedaan op mevrouw Withofs om de boekhouding onder haar hoede te nemen in een thuiskantoor.

In 2005 was de situatie niet meer geschikt door de snelle groei die het bedrijf kende en verhuisde het bedrijf naar een groter pand in Munsterbilzen. Samen met de verhuis was ook een uitbreiding van het personeel nodig. Zoon Jimmy Withofs kwam onder andere het team vervoegen.

Isowit bvba kan terugvallen op ettelijke jaren ervaring en mag zich een ware isolatiespecialist noemen. Het bedrijf is door de jaren heen veel gegroeid en groeit nog steeds. Isowit beschikt over meerdere vrachtwagens die ten allen tijde kunnen ingezet worden, waardoor de levertijden tot een minimum beperkt kunnen worden.

Naar website

JED Consultancy

Jacqueline Eummelen (1960) is een gepassioneerde professional, gedreven en ambitieus in het bereiken van resultaten met en voor klanten.

Haar topsportcarrière reflecteert dat ook. Jacqueline is jarenlang een drijvende kracht geweest in de selectie van het Nederlands handbalteam.

Jacqueline heeft als achtergrond een onderwijskundige vorming en heeft arbeidsmarktpolitiek gestudeerd in Tilburg. Ze werkt vooral als adviseur/ managementtrainer en begeleider van (grote) projecten. Haar expertise ligt op het gebied van project- en programmamanagement, leiderschap en leiderschapsontwikkeling, trainen van managementvaardigheden, begeleiden van veranderingsprocessen en individuele coaching.

Jacqueline is als gecertificeerd mediator sterk in conflictbemiddeling. Daarnaast staat zij als interim-manager regelmatig zelf met beide voeten in de praktijk. Ook is ze gecertificeerd om Management Drives® toe te passen.

Naar website

Jennekens

Van concept tot creatie. Succes online, niet door het toepassen van trucs, maar door te optimaliseren voor gebruikers.
Sinds 1998 is Jennekens actief als online marketeer met oog voor de laatste inzichten, ontwikkelingen en kanalen.  Ik ondersteun u bij het signaleren van verbeter -en optimalisatiekansen voor uw website/social media/ app, aan de hand van (data)bronnen (webstatistieken, marktonderzoek, feedback intern en extern, verkoopcijfers) en vertaal deze naar concrete (verbeter)acties, content planning / content management én online marketing campagnes.

Mijn vakgebieden zijn o.a.:

 • E-commerce;
 • Content Marketing / Inventarisatie/ Planning/ Optimalisatie;
 • Online & Social Media Marketing;
 • Online zichtbaarheid en vindbaarheid optimaliseren;
 • Search Engine Marketing (SEO);
 • Adwords;
 • Conversie Optimalisatie;
 • Domeinnamen (portfolio, advies).

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende website scan en ontvang gratis 3 optimalisatietips.

Naar website

K+T Klussenbedrijf

Naar website

Keinu

THUIS IN JEZELF VANUIT HARMONIE EN VERTROUWEN. ZO KAN JIJ DE HELE WERELD AAN! doorbreek patronen en versterk je persoonlijke kracht.

Ik werk op holistische wijze. Ik benader je probleem vanuit 'jou als geheel'. Een mens bestaat uit een fysiek lichaam. Ook hebben we een energetisch lichaam (meridianen, chakra's, aura), die alle cellen van ons fysieke lichaam van levensenergie voorziet.

Al deze aspecten van ons mens-zijn werken op elkaar in. Als ons energetisch systeem uit balans raakt, heeft dat effect op onze andere delen: mentale, emotionele en lichamelijke welzijn. Het vormt ons tot wie we nu zijn, ons karakter.

Naar website

Legal Sprint

U zoekt juridisch advies, wilt een contract opstellen, heeft een vraag over een rechtszaak of zoekt juridisch personeel? Waar begint u dan te zoeken naar een jurist?

Legal Sprint helpt u: Schakel direct online een jurist in voor uw bedrijf. 

Juridische startup Legal Sprint brengt uw bedrijf razendsnel in contact met ervaren juristen, deze 'Uber voor juristen' maakt het mogelijk om direct online een jurist in de schakelen. Houdt van ondernemers (m/v), niet van lange verhalen!

 

 

Naar website

Lieke schrijft

Mijn bedrijfsnaam Lieke Schrijft is een combinatie van mijn voornaam en van wat ik het liefste doe. Ik schrijf voor online en offline media; voor bedrijven, overheden, verenigingen en particulieren. Een persbericht, tweet, artikel in een vak- of personeelsblad, journalistiek verslag, speech of blog; ik schrijf het allemaal met veel plezier. Bloggen neemt daarbij een steeds belangrijkere plaats in. Bloggen is namelijk een ijzersterke manier om jezelf als expert neer te zetten en om beter gevonden te worden.

Fouten doen afbreuk aan je geloofwaardigheid en professionaliteit. Bestaande teksten neem ik graag onder de loep. Ik haal de spel- en tikfouten eruit, let op interpunctie en consistentie, vervang oubollig taalgebruik door eigentijdse tekst en verander vaktermen in begrijpelijke uitspraken. 

Dus staren de legen pagina's je aan? Of heb je iets geschreven waar je nog niet tevreden over bent? Laat mij dan schrijven, herschrijven of verbeteren.  

Naar website

Mickel Metekohy

Alongside my job as Corporal SNCO of the Royal Dutch Marines I am a certified Web Engineer. I have completed the study Web Engineer at College of Multimedia Amsterdam with an average mark of 94%. I have also completed the study PHP/ MySQL at College of Multimedia with an average mark of 90%.

See my code on Github https://github.com/MickelMetekohy

Acquainted Technical skills: 
# (X)HTML(5) / CSS(3)
# Javascript
# PHP/MySQL
# GIT / Github
# Wordpress
# Web design & development
# SEO
# Adobe Photoshop

Naar website

Nelly's Springkussen Verhuur & Meer

Van statafel tot springkussen! 
                                                                                                                                                                             

Feestje?!  

Plezier voor klein & groot.  

Met onze producten toverd u
een glimlach op de kinderen hun gezicht.
Maak een onvergetelijke dag  van uw feest.

Voor uw party verhuur bent u bij ons aan het juiste adres,
wij maken u feest of evenement helemaal compleet & betaalbaar.
Bekijk nu ook onze speciale pagina met evenementen pakketten.

Naar website

Probe consultancy

Probe Consultancy levert professionele ondersteuning aan werknemers die zich verder willen ontwikkelen, mensen zonder werk die een betere positie op de arbeidsmarkt verdienen en ondernemingen en instellingen die zoeken naar mogelijkheden om hun organisatie te versterken.  

Wij fungeren als centraal aanspreekpunt voor werkenden, werklozen en ondernemers. Dit zijn onze specialisaties:  

 • Re-integratie trajecten
 • Recruitment processen
 • Individuele begeleiding
 • Verzuimbegeleiding 2e spoor
 • Gezondheidszorg - Psychologische begeleiding 

Het is niet eenvoudig om weer terug te keren naar de werkvloer na een langdurige uitval door beperkingen, ziekte of noodgedwongen verzuim. “Gewoon de draad weer oppakken,” zegt de omgeving vaak, maar zo gewoon is dat meestal niet.  Probe Consultancy helpt om stappen te zetten en doelgericht te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Samen bouwen we aan vergroting van veerkracht, zelfredzaamheid, (zelf) vertrouwen en motivatie van de cliënt.  Door onze preventieve aanpak in samenwerking met de ketenpartner, voorkomen we dat er onnodig beroep wordt gedaan op zware zorg.

Naar website

Pure F

Met aandacht voor hoogwaardige kwaliteit en stijl bereiden onze koks voor u de lekkerste gerechten, voor elke gelegenheid en elk budget. Of u nu op zoek bent naar professionele catering tijdens een zakelijke bijeenkomst, of een heerlijke en ontspannen maaltijd bij u thuis, Pure F verzorgt het tot in de puntjes.
Naast smakelijke ontbijten, lunches en diners zijn wij ook de ideale keuze voor culinaire evenementen en workshops in Zuid-Limburg.
 
Uw catering wensen voorop
Pure F staat voor Pure Food. We bieden een groot assortiment specialiteiten aan, terwijl we alles op maat verzorgen. Vertel ons uw wensen, en wij maken er werkelijkheid van. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact op, dan kijken we samen naar hoe we uw wens het best kunnen vervullen.

Naar website

RadarUitvoering Zuid

Waar anderen stoppen, gaan wij door en bieden we nieuwe mogelijkheden. Waar geen positiviteit meer is, zorgen we voor nieuw vertrouwen. Waar problemen ondraaglijk worden, bieden we een passende oplossing. En waar protocollen en regels niet werken, creëren we een werkbaar kader. Door maatwerk, enthousiasme en een soms onorthodoxe aanpak lukt het ons vaak om het leven van onze cliënten een positieve draai te geven. Onze begeleiders hebben het vermogen om cliënten hun vertrouwen terug te geven. Hierdoor wordt hulp geaccepteerd, worden brandjes geblust en worden stappen voorwaarts gezet.

Met wie werken wij?
Veel van onze cliënten hebben problemen op meerdere leefgebieden. Vaak gaat het om een combinatie van persoonlijke problematiek (verstandelijke beperking, verslaving en/of psychiatrische problematiek) en sociaal-maatschappelijke problemen. Er is niet altijd een passende oplossing voor deze doelgroep. Dit kan zijn omdat het gedrag niet te tolereren is, of omdat het sociale netwerk van ouders en familie niet meer passend is. Deze cliënten zijn ‘te goed’ voor een opname en ‘te slecht’ om zelfstandig te wonen of te functioneren. Bij RadarUitvoering Zuid krijgen zij een serieuze kans, ze voelen zich door ons begrepen.

Naar website

Riet de Wit - WebsiteCoach

Wil jij ook succes met je website?

Een klantwervende website is heel wat anders dan een brochure op internet.
Hoe bouw je zo'n website op?
Wat zet je er op? En wat niet?
Hoe leid je je bezoeker naar de door jou gewenste actie?
Start slim: met de 7 stappen SuccesFormule.

Meld je aan en krijg een week lang elke dag één successtap in je mailbox.

Naar website

Saakjan Advocatuur

Saakjan advocatuur is een dynamisch advocatenkantoor dat zich kenmerkt door toegankelijkheid, persoonlijke aandacht en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 
Men kan hier terecht bij allerhande (juridische) kwesties, zowel voor advies als voor vertegenwoordiging in procedures. Dankzij de korte lijnen is er direct contact met de advocaat zelf, mr. A. (Hajko) Saakjan. 
 
De juridische dienstverlening is bovendien betaalbaar. Zo betaalt de cliënt bij Saakjan advocatuur geen kantoorkosten. Tevens is het vrijblijvende eerste gesprek kosteloos. 
 
Niet alleen particulieren maar ook MKB’ers zijn bij Saakjan advocatuur aan het juiste adres. 
Tip voor kleine ondernemers: in veel gevallen is het mogelijk voordelige pakketten met vaste prijzen overeen te komen. 

Naar website

Social Deal

“Social Deal is een jong en innovatief bedrijf dat in een razendsnel tempo gegroeid is tot de meest populaire community van het midden en zuiden van Nederland. Op dagelijkse basis zet Social Deal via de site leuke, populaire bedrijven in het zonnetje en laat de consument zich even toerist voelen in eigen stad. Social Deal laat onbekende deuren op een aangename manier open gaan. Het is dé manier voor lokale ondernemers om op een innovatieve, kostenefficiënte wijze marketing te voeren en naar de voorgrond te treden op hyperlokaal niveau.“

Naar website

Spauwen Advocatuur

Naar website

Stappenmakers

Stappenmakers is een kleinschalige organisatie die jongeren begeleid, ondersteund en traint met als doel het bevorderen van de zelfredzaamheid.

Binnen Stappenmakers begeleiden, ondersteunen en trainen wij jongeren vanaf 16 jaar individueel met als doel diens zelfredzaamheid te vergroten. Wij stemmen onze begeleiding zoveel mogelijk af op het individu en diens omgeving.

De jongeren zitten in een fase van hun leven waarin zij zich meer gaan richten op de toekomst. Maar hoe ziet die toekomst eruit? Samen met de omgeving ondersteunen wij de jongeren om zo zelfstandig en zo normaal mogelijk invulling te geven aan hun toekomst.

Naar website

Stichting Opleidingsinstituut Kosmos

Stichting Opleidingsinstituut Kosmos is een gerenommeerd particulier en sfeervol opleidingsinstituut met CREBO erkenningen met leslocaties in Eindhoven, Maastricht en Kapel Avezaath (Tiel) Sedert 1985 verzorgen wij hoogwaardige, rijkserkende opleidingen voor huid- en lichaamsverzorgende beroepen voor jongeren en volwassenen die beroepsmatig werkzaam willen zijn als schoonheidsspecialist, pedicure, medisch pedicure sportmasseur, wellnessmasseur, nagelstylist, visagist, enz.

Ons motto "Jij + Wij = Succes" staat garant voor een beroepsgerichte opleiding waarin naast het verkrijgen van de theoretische en praktische vaardigheden voor het vakgebied tevens extra persoonlijke aandacht wordt gegeven aan uw professionele attitude en vorming. In onze leeromgeving is de reële beroepspraktijkuitoefening het uitgangspunt. 

Naar website

Thönissen Management en Advies

Thönissen Management en Advies is het zelfstandige advies- en interimbureau van Maarten Thönissen. Hij ondersteunt gemeenten en maatschappelijke partners bij de vormgeving van maatschappelijke vernieuwingen. Thönissen Management en Advies levert advies, conceptontwikkeling, procesbegeleiding en interim-management.

Naar website

V/Architecten

Naar website

Vado Properties

Naar website

Van Oorschot

Joke van Oorschot is geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut en is al 30 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Samen met de cliënt onderzoekt Van Oorschot psycholoog welke beperkingen er zijn (zaken waar we geen of nauwelijks invloed op hebben) en waar de problemen zitten (zaken die in principe wél oplosbaar zijn). Verder inventariseren ze de mogelijkheden en hulpbronnen van de cliënt (denk aan: talenten, eerdere oplossingsstrategieën die nuttig waren, sociale steun, praktische hulpmiddelen etc.). Dat zijn er vaak veel meer dan men aanvankelijk had gedacht!
 
Neem voor het maken van een afspraak contact op.

Naar website

VDG Legal

Naar website

VPX

My name is Jack Owoc, CEO, CSO (Chief Scientific Officer) and founder of VPX Sports Nutrition, established in 1993. My elite team and I run VPX, Bang and Redline with the same passion, energy and enthusiasm as I did 24 years ago.  Sleeping on an air mattress on the floor in order to vigorously pursue my destiny and dreams sounds crazy, but this small sacrifice was worth the massive rewards and magnificent blessings that flowed through me onto millions of others just like you.

My objective from the very beginning was to intentionally help others. I knew in my heart that the more people I helped, the more successful and prosperous VPX would become. My mission statement was simple, to make the highest quality nutritional supplements on the market, backed by scientific research. I felt obligated start my own supplement company and set the highest standards in manufacturing because I was tired of all the lies and deception that unscrupulous supplement companies were using to purposefully rip off consumers.  I intended to hold myself and the company to a higher standard than any other company on the planet. In fact, I wanted to run VPX like a pharmaceutical company and adhere closer to their higher standards. This is precisely why the acronym VP(X) actually stands for Vital Pharmaceuticals with the X appearing lower than VP similar to how it appears in RX.

 

 

Naar website

Waarborg Op Werk

Wij doen er alles aan om mensen aan het werk te houden, of weer aan het werk te krijgen. Dit doen we vanuit de overtuiging, dat ieder mens kwaliteiten heeft en dat organisaties een optimaal rendement behalen als deze kwaliteiten goed worden benut en als mensen lekker in hun vel zitten.
 
Waarborg op Werk richt zich daarom zowel op het werkvooruitzicht van de mens als dat van het bedrijf. Waarborg op Werk biedt een perspectief aan mensen die hun werk niet meer kunnen doen vanwege een ziekte/beperking, voor mensen die hun werk niet meer mogen doen als gevolg van ontslag of voor mensen die beter kunnen presteren op een andere werkplek. Hierbij staat maatschappelijk ondernemen centraal.
 
Werk betekent immers meer dan alleen maar geld verdienen.
 
Waarborg op Werk staat voor mensgericht maatwerk!

Naar website

Zuiver Juridisch

Betrouwbare juridische dienstverlening met een persoonlijke benadering en een daadkrachtige aanpak. Zuiver Juridisch staat voor eenvoud, duidelijkheid en beloftes nakomen. Niet in een duur pak of dito pand, maar down to earth in een laagdrempelig bedrijfsverzamelgebouw. Zuiver Juridisch geeft eerlijk advies. Dat betekent dat je niet altijd hoort wat je wilt horen, maar dat je waardevol advies krijgt voor de lange termijn.

Zuiver Juridisch is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden: arbeidsrecht, huurrecht en incasso. Zuiver Juridisch is tevens een algemene praktijk, waar je terecht kan met vragen over bijvoorbeeld aansprakelijkheidsrecht of consumentenrecht. Je kunt Zuiver Juridisch ook inschakelen als er nog géén probleem is, bijvoorbeeld voor het opstellen van (algemene) voorwaarden of het beoordelen van een overeenkomst of contract.

Naar website