nieuws De WERKplaats

Full focus modus aan! Zo werk je in no time je takenlijst af

Hoe ben ik efficiënt?

Tijdens de vakantieperiode kunnen wij ons voorstellen dat er op dit moment enorme takenlijst voor je ligt, met allemaal grote en kleine klussen erop die het hele jaar zijn blijven liggen. Daarom hieronder, kort maar krachtig, een waslijst aan tools om efficiënter te zijn. Lees ze snel door en dan gelijk weer aan de slag, beloofd?

Bakkie met Bewoner Romano Jennekens

‘’BAKKIE MET EEN BEWONER’’

Vandaag doen we een bakkie met Romano Jennekens, bewoner van de WERKplaats Sittard.

Wat heeft de werkplaats voor mij betekend? 

‘’Nadat ik de aandelen in mijn vorig bedrijf had verkocht, heb ik enkele maanden vanuit huis gewerkt. Echter, in deze omgeving ontbraken de prikkels om meer uit mijzelf te halen en het 'gevoel' dat je naar het werk gaat. Met andere woorden, structureel vanuit huis werken was en is niets voor mij. 

 

Delen mag ook

Wil je graag een eigen kantoor, maar heb je de ruimte niet fulltime nodig? Geen probleem! 

Heb jij een collega ondernemer die samen met jou de uitdaging wilt aangaan, kom dan samen bij ons op de koffie. 

Meer info? info@de-werk-plaats.nl

OFFICE FOR RENT

Office for rent, van 12m2 tot 800m2!
Wil jij je bedrijf vestigen in een bruisende WERKomgeving vol gelijkgestemden? Dan ben je bij de WERKplaats aan het goede adres. Meer info? loop eens binnen.

Ruimte voor iedereen

Op zoek naar kantoorruimte? de WERKplaats biedt ruimte voor ieder type bedrijf; van ZZP tot MGB, van 12m2 tot maar liefst 800 m2.
Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden via info@de-werk-plaats.nl

Bijna 2017.... Heb jij al goede voornemens?!

Heb jij al goede voornemers voor volgend jaar? Staat het vinden van een nieuwe werkplek op jouw lijst? 

Zoek dan niet langer!

Met goede voornemens profiteer je bij de WERKplaats van maar liefst 20,17% korting op de eerste maand huur. Maak snel een afspraak voor een rondleiding in Sittard, Maastricht of Urmond via info@de-werk-plaats.nl

Ben jij de nieuwe bewoner van de WERKplaats Sittard?!

Bij de WERKplaats in Sittard zijn nog enkele ruimtes vrij. Wil jij je aansluiten bij onze community en dé nieuwe bewoner van De WERKplaats Sittard worden? 

Vanaf € 295,- (excl. btw + incl. service kosten) per maand huur je al een ruimte in hartje Sittard. Neem vandaag nog contact met ons op, we ontvangen je graag voor een rondleiding!

Opwarmen

Nu de koude dagen eraan komen kunnen wij ons voorstellen dat je op zoek bent naar een lekkere warme werkplek!

Tijd over tussen twee afspraken? Vertraging met de trein? File? Klap je laptop open bij de WERKplaats, en warm op met een choco.

Meer informatie over onze locaties? bel 046 71 11 733 of 043 20 50 500 of ga mail naar info@de-werk-plaats.nl

Een vliegende start

Wil jij als ondernemer een vliegende start maken met je bedrijf? Natuurlijk wil je dat!

Vergis je niet in de kracht van je netwerk. Kom flexwerken bij de WERKplaats en maak gebruik van werkplekken op maar liefst 3 locaties, te midden van een grote groep inspirerende mede ondernemers.

Wegens succes te huur!

Heb jij altijd al vanaf een WERKplek willen werken in het centrum van Sittard of Maastricht? Of op een ideale uitvalsbasis langs de A2 in Urmond, eenvoudig bereikbaar vanuit de gehele euregio? Dat kan.. bij de WERKplaats. 

Kom eens langs voor een rondleiding op een van onze locaties!

JBS bij de WERKplaats Urmond

Op maandag 17 oktober verwelkomt de WERKplaats Urmond JBS, het netwerk voor de startende en groeiende ondernemer. Wil jij deze avond meemaken, nieuwe contacten leggen en geïnspireerd raken? Kijk dan snel voor meer informatie op  www.jbs.nl

Tot dan!

Eerste borrel in Urmond succesvol!

Onder het genot van het heerlijke vlees van de barbecue, fantastisch verzorgd door hotel Van der Valk Stein-Urmond hebben onze bewoners kennis gemaakt met de WERKplaats nummer 3 en met elkaar! 

Het zomerse weer en de tropische uitstraling van het atrium in dit imposante pand hebben bijgedragen aan een succesvolle avond.

Welkom Poolleeuw

We mogen weer twee leuke nieuwe bewoners aan u voorstellen!
Theo Pool en Remco de Leeuw van administratiekantoor Poolleeuw hebben hun intrek genomen in de WERKplaats Sittard! Van harte welkom en veel werkplezier gewenst hier in het zonnige zuiden!

Zomeractie 2016

Heeft jouw bedrijf een groei doorgemaakt en zijn jullie toe aan een eigen kantoor? Of ben je op zoek naar een ruimte in een inspirerend gebouw vol met interessante mede ondernemers? 

Maak nu gebruik van onze ZOMERACTIE, we nodigen jou uit om je bij onze community aan te sluiten! Of je nu op zoek bent naar een locatie vlak bij het stadcentrum van Sittard of Maastricht of een plek direct aan de A2 in Urmond, bij de WERKplaats ben je aan het goede adres. 

Sterker nog, je hoeft niet eens te kiezen! Je kunt gewoon gebruik maken van alle drie onze locaties.

Kleintjes worden groot!

Bij de WERKplaats doen we niets liever dan het faciliteren van bloeiende en ambitieuze bedrijven, ook als dit betekent dat ze de WERKplaats ontgroeien... Zoals bij ieder huishouden het geval is, worden kleintjes groot en vliegen ze uit!

Ook zijn er bewoners die overal gaan waar wij gaan;
Phidias Community Innovation neemt zijn intrek in een ruim kantoor bij de WERKplaats in Urmond en gaat flexen bij de centrumlocaties in Sittard en Maastricht!

Het goede nieuws voor jou is, dat er deze zomer dus een aantal prachtige kamers vrijkomen! Heb je interesse? Maak dan snel een afspraak voor een rondleiding door een mail te sturen naar info@de-werk-plaats.nl 

SUMMER VIBES!

De zomerperiode komt eraan, en hoe kunnen we die nu beter inluiden dan met de jaarlijkse zomerborrel!
 
Zoals jullie weten zijn we druk bezig met de derde locatie, de WERKplaats Urmond. Met deze nieuwe ontwikkeling hopen wij ook onze huidige bewoners nog beter te kunnen faciliteren en het pakket aan mogelijkheden binnen de WERKplaats uit te breiden.
 
Daarbij zijn wij natuurlijk hartstikke trots dat we aan deze groei mogen werken! Daarom geven wij de jaarlijkse zomerborrel een extra feestelijk tintje: het is tevens de pre-opening, speciaal voor jullie zeer gewaardeerde bewoners. In samenwerking met Van der Valk Stein Urmond wordt er voor een heerlijke surprise maaltijd gezorgd!

De WERKplaats nummer 3 is een feit!

Op de informatieavond voor de buurtbewoners hebben we het heugelijke nieuws officieel bekend gemaakt. De WERKplaats is in samenwerking met Van der Valk Stein-Urmond gestart in het voormalige DSM gebouw achter het hotel. Ook bij deze vestiging bieden we een groot scala aan werkmogelijkheden. Ben jij op zoek naar een kantoor, een vaste plaats inclusief vestigingsadres of een flexplek, bij de WERKplaats ben je aan het goede adres!

Wil je graag een rondleiding door deze nieuwe vestiging, of een van onze andere centrumlocaties? Stuur een email naar info@de-werk-plaats.nl of bel op +31 (0)46 71 11 733

Welkom New Media Corporation

NIEUWE BUUR!

Bij De WERKplaats in Maastricht verwelkomen we New Media Corporation! Veel werkplezier en fijn om jullie als bewoner toe te mogen voegen aan ons inspirerende netwerk van ondernemers.

Neem een kijkje op de bewoners pagina voor een directe link naar de websites van al onze bewoners!

WERKlunch juni

Omdat de lunches zo fantastisch worden ontvangen door jullie, doen we er in juni gewoon weer een! Kom genieten van een broodje, goed gezelschap en een inspirerende presentatie van één van onze medebewoners. 

Deze maand zijn we bij De WERKplaats in Sittard en ben je welkom op donderdag 16 juni om 12:00. Hopelijk hebben we deze keer een zonnetje, dan maken we er een zomerse picknick van!

 

EN ZO IS HET!

Vele zijn je al voorgegaan. Ondernemers die hun plekje hebben gevonden binnen de WERKplaats; of het nu een kantoor, een vaste plaats of een flexplek is. 

Bij onze locaties in Sittard en Maastricht zijn er nog een aantal prachtige ruimtes te vinden die een inspirerende ondernemer verdienen. BEN JIJ DIE NIEUWE BEWONER?!

Kom snel langs voor een rondleiding en meer informatie, dan kan het verblijven, verbinden en verdiepen ook voor jou beginnen! 

Work in progress!

Naast faciliteren houden wij bij De WERKplaats ook van innoveren! 

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen, waarmee we De WERKplaats community sterker kunnen maken en we het verblijven en verbinden nog meer kunnen verdiepen.

Volg ons op de voet via Facebook, LinkedIn en onze website, HOT NEWS komt eraan!

De WERKplaats in the spotlight bij Business 3.0

Een financieel directeur, een makelaar en een architect gooien het roer om en werken ieder vanuit hun eigen discipline aan een gemeenschappelijke droom: flexibele werkplekken en kantoorruimten ingericht in lege panden. En het mooie is: het mes snijdt aan twee kanten. 'Het gaat niet om de plek, maar om het leveren van diensten en verbinding van mensen', aldus Joop Petit.

LUNCH WITH A VIEW

Ook in mei organiseert De WERKplaats weer een WERKlunch. Deze maand is Maastricht aan de beurt en wel op donderdag 19 mei om 13:00. Met een beetje geluk schijnt de zon en kunnen we verhuizen van de Bodega naar het dakterras voor een broodje en een sapje in de zon.

Aanmelden kan in verband met de bestelling van de lunch tot dinsdag 17 mei. Mocht je een speciale wens hebben, dan kun je dit op het aanmeldformulier omschrijven. Voor introducés geldt zoals gewoonlijk een bijdrage van €7,50.

Tot 19 mei!

WERKlunch nu ook in Sittard!

Het WERKlunch concept is vorige week ook in Sittard goed bevallen. Met heerlijke gezonde broodjes en verse jus hebben we de bewoners weer een beetje meer aan elkaar verbonden!

Wil jij er ook eens bij zijn, houd onze Facebook pagina dan in de gaten en meld je de volgende keer aan voor het event bij De WERKplaats in Maastricht. 

PS. Je hoeft geen bewoner te zijn om erbij te horen! Externen zijn ook van harte welkom, we breiden ons netwerk graag uit!

WIST JE DAT?

Als je lid bent van de De WERKplaats Community, je op elke locatie van De WERKplaats kunt werken op een flexplek. Zo profiteer je van het hele De WERKplaats netwerk!

Lijkt jou dit ook ontzettend handig, meld je dan snel aan via: info@de-werk-plaats.nl of kom eens langs.

Schone, frisse lucht!

Bij de WERKplaats hebben we groene en schone lucht met deze luchtfilterende plantjes! We bieden jou namelijk een zo optimaal mogelijke werkomgeving, of het nu een eigen kantoor, vaste plaats of flexplek is.

WERKlunch 21 april

Na het succes van de WERKlunch van de maand maart bij de WERKplaats Maastricht, wordt de volgende in Sittard er ook zo eentje! Schuif op donderdag 21 april om 13:00 aan in de Bodega van De WERKplaats in Sittard voor een lekkere lunch, een goed gesprek en een inspirerende presentatie van één van onze bewoners.

Aanmelden kan in verband met de bestelling van de lunch tot en met maandag 18 april. Mocht je een speciale wens hebben, dan kun je dit op het aanmeldformulier omschrijven. Voor introducés geldt zoals gewoonlijk een bijdrage van €7,50.

Tot 21 april!

 

De voordelen van een vaste plaats

Wil jij je eigen bedrijf starten buitenshuis, maar wil je niet gelijk een eigen kantoor huren? Dan is een vaste plaats bij De WERKplaats in Sittard of Maastricht de perfecte tussenstap. Neem wanneer je maar wilt plaats achter je eigen bureau in een volledig ingerichte ruimte, die je deelt met mede-ondernemers.

Ga voor meer informatie en onze contactgegevens naar www.de-werk-plaats.nl of loop eens binnen voor een rondleiding bij onze locaties in Sittard en Maastricht. 

WERKlunch Maastricht druk bezocht!

De WERKlunch bij De WERKplaats in Maastricht was vorige week donderdag een groot succes! Samen met ruim 20 van onze medebewoners van de locaties Sittard en Maastricht hebben we genoten van een smakelijke netwerklunch met broodjes van Chiaradia Catering.

Omdat de lunch zo in de smaak is gevallen is de volgende editie in Sittard ook een WERKlunch, en wel op donderdag 21 april om 12:30. Zet de datum alvast in je agenda!

New room in town

Bij De WERKplaats in Maastricht hebben we de boel eens omgegooid, en zie hier het resultaat: Een professionele en stijlvolle vergaderruimte op de eerste verdieping, met toegang naar het zonnige balkon. Bij De WERKplaats combineren we het nuttige met het aangename!

Welkom VDG Legal

NIEUWE BUUR!

Deze week hebben we Erwin van de Glind van VDG Legal de sleutel mogen overhandigen van zijn nieuwe kantoor bij De WERKplaats in Maastricht. Welkom Erwin, fijn om je als bewoner toe te mogen voegen aan onze inspirerende club ondernemers.

Welkom Viaflats

De WERKplaats Maastricht mag weer een nieuwe bewoner verwelkomen!

Viaflats is vol enthousiasme van start gegaan in hun nieuwe kantoor. Welkom bij De WERKplaats Viaflats, veel werkplezier gewenst!

WERKlunch 17 maart

Voor de afwisseling is de WERKborrel van de maand maart veranderd in een WERKlunch! Schuif op donderdag 17 maart om 12:30 aan in de Bodega van De WERKplaats Maastricht voor een lekker broodje en een goed gesprek.

Tot dan!

Méér dan een kantoor

Ben je op zoek naar een kantoor, werkplek of flexplek in een bruisend gebouw vol met interessante mede-ondernemers? Dan ben je bij de WERKplaats aan het juiste adres. 

Onze locaties in Sittard en Maastricht liggen op loopafstand van het centrum en zijn ook nog eens goed te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. 

Kom eens langs voor een rondleiding of kijk op onze website voor meer informatie. http://www.de-werk-plaats.nl

WERKborrel 18 februari

De WERKborrel in Sittard van afgelopen donderdag was weer een uitgelezen moment om te verbinden en te verdiepen. Jorim van Demarrage Fietskoeriers vertelde over zijn loopbaan van student Ruimtelijke ordening & Planologie naar zelfstandig fietskoerier. Een schoolvoorbeeld van je hart volgen.

Wil jij bij de volgende borrel ook geïnspireerd worden door een pitch van één van onze bewoners? Houdt onze website, Facebook en LinkedIn in de gaten voor het laatste nieuws: www.de-werk-plaats.nl

Werk vandaag aan je plezier!

Of je nu nog aan het carnavallen of alweer lekker aan het werken bent, plezier hebben in wat je doet is het belangrijkste. Bij De WERKplaats faciliteren wij in jouw werkplezier. Kom eens langs voor een rondleiding bij een van onze locaties. Voor meer informatie mag je natuurlijk ook mailen of bellen.

WERKborrel 18 februari

De januari borrel in Maastricht was een goed begin van WERKborreljaar 2016. 

Een nieuwe maand betekent een nieuwe borrel! Op donderdag 18 februari vanaf 17.00 uur zijn jullie van harte welkom op De WERKborrel in Sittard. De spreker maken wij in de komende twee weken bekend, dus houd onze Facebook pagina in de gaten!

GEFELICITEERD WINNAARS!!

We mogen bekendmaken wie de winnaars zijn van de Mini-actie in samenwerking met Primera Sittard. 

Gefeliciteerd Marion Hursel en Ellen Kok, jullie mogen 3 maanden lang gratis flexwerken op een De WERKplaats locatie naar keuze. Om je prijs in ontvangst te nemen hoef je alleen maar contact op te nemen met De WERKplaats op het nummer 046 711 17 33 of stuur een mailtje naar info@de-werk-plaats.nl

Tot snel!

De WERKplaats College

Naast verblijven en verbinden stimuleren wij graag verdieping, want kennis moet je tenslotte delen, daar worden we allemaal beter van, vind je niet?

Graag nodigen wij jullie daarom uit deel te nemen aan een nieuwe verdiepingsslag. Vanaf dit jaar zal er een aantal keer per jaar een De WERKplaats College plaatsvinden. Een dagdeel geheel verzorgd door het team van de WERKplaats met een interessante en spraakmakende lezing als hoogtepunt van de middag/avond. Uiteraard wordt het college gehouden op een locatie van De WERKplaats.

WERKborrel 21 januari

Onder het genot van een hapje en een drankje werd er gisteren bij de WERKborrel in Maastricht druk verbleven, verbonden en verdiept. Doordat we een aantal nieuwe bewoners hebben mogen verwelkomen, zijn er weer interessante nieuwe connecties gemaakt.

Wil jij bij de volgende borrel geïnspireerd worden door een pitch van één van onze bewoners? Zorg dan dat je erbij bent op donderdag 18 februari om 17:00 bij de WERKplaats in Sittard. Ook kun je je aanmelden als pitcher.

Houdt onze website, Facebook en LinkedIn in de gaten voor het laatste nieuws: 

www.de-werk-plaats.nl

Welkom kersverse flexers!

De WERKplaats in Maastricht verwelkomt deze eerste maand van 2016 maar liefst 3 nieuwe flexers! 
Frank Slegers, Tom Lange en Lieke Paulissen; heel veel werkplezier gewenst op jullie nieuwe flexplek. Dat het een productieve, inspirerende en verbindende plek voor jullie mag zijn.

OPROEP

WERKPLEK ZOEKT ONDERNEMER MET GOEDE VOORNEMENS.

Bij De WERKplaats in hartje Sittard en Maastricht faciliteren wij in de WERK-behoeften van iedere ondernemer. Wij hebben werkplekken passend bij elke fase van het ondernemerschap, met aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden. Klein beginnen? Op de flexplek huur je een plek aan een gedeelde tafel. Toch graag een eigen bureau met mogelijkheid tot inschrijven op ons adres? dan is een vaste werkplek de ideale oplossing. Of ben je direct klaar voor een eigen kantoor? Bij De WERKplaats bieden we een grote keuze aan ruimtes.  Dit alles kan al vanaf €95 per maand.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, onder het genot van een kopje koffie leiden wij u graag rond.

WERKborrel 21 januari

Na een succesvol WERKborrel-jaar gaan we ook in 2016 verder met Verblijven, Verdiepen en Verbinden bij De WERKplaats en wel op donderdag 21 januari om 17:00 bij De WERKplaats in Maastricht . Zoals jullie van ons gewend zijn zal er een inspirerende spreker vertellen over een onderwerp uit zijn/haar vakgebied en is er voldoende gelegenheid voor een hapje, een drankje en een goed gesprek. Wil jij degene zijn die de pitch verzorgt voor je medebewoners? Stuur dan een mail naar oa@de-werk-plaats.nl.

Aanmelden kan via onderstaande link en uiteraard zijn introducés van harte welkom. Hiervoor geldt een bijdrage van €7,50, voor de bewoners is dit natuurlijk gratis.

http://de-werk-plaats.surveytalent.com/survey/werkborrel-januari
 

PS: De eerstvolgende WERKborrel vindt plaats op donderdag 18 februari om 17:00 in Sittard. 

Tot de 21e!

Kersteditie WERKborrel

Wij kijken terug naar een geslaagde Kersteditie van onze WERKborrel. Een groot deel van onze bewoners en enkele externen hebben samen het glas geheven op een voorspoedig nieuw jaar! Arjen van der Meulen van Arjen Coaching en Begeleiding heeft het publiek overtuigd van de positieve impact en vele voordelen van NLP-training en Balance Breathing.

Win Win Win

WIN WIN WIN

Heb jij de De WERKplaats Mini al zien staan in hartje Sittard?

Koop een staatslot bij Primera Sittard en maak een kans op 3 maanden gratis flexwerken bij een De WERKplaats locatie naar keuze!

Volg de instructies op de flyer bijgevoegd bij het staatslot en houdt onze Facebook pagina in de gaten, want daar wordt op 1 februari de winnaar van de loting bekend gemaakt!

WERKborrel 17 december Kersteditie

Afgelopen week was de WERKborrel in Maastricht druk bezocht. Jeroen Huynen heeft een inspirerende pitch gegeven over onder andere content marketing en daar is nog lang over nagepraat in de Bodega, onder het genot van een hapje en een drankje.

 Met de feestdagen in zicht zal de volgende WERKborrel in Sittard op donderdag 17 december om 16:30 uur een speciale kersteditie zijn! Laat je verrassen door de interessante spreker en verbind en verdiep met the Christmas spirit!

 Meld je snel aan om feestelijk met elkaar te verbinden en te verdiepen. Omdat bij de Christmas spirit hoe meer zielen, hoe meer vreugd hoort, zijn introducees ook van harte welkom!

 Tot dan!

De WERKplaats in de media

De WERKplaats in de media:

Starterscentrum Limburg blikt net als wij tevreden terug op de Startersdag in Heerlen van zaterdag 7 november. De WERKplaats heeft een prominent plekje gekregen in het artikel in het Limburgs Dagblad / Dagblad de Limburger. De informatiemarkt was voor ons een groot succes en we hopen in de toekomst veel bekende gezichten te mogen verwelkomen in onze vestigingen in Sittard en Maastricht.

WERKborrel 19 november

Afgelopen donderdag 19 november was de WERKborrel in Maastricht druk bezocht. Jeroen Huynen van Buttonplay heeft met zijn  pitch over content marketing en het belang van passende online marketing tools zijn publiek weten te interesseren. Tijdens de borrel is hier nog uitvoerig over nagepraat. Wij hebben niet voor niets het motto verblijven, verbinden, verdiepen!

Wil jij bij de volgende borrel ook verrast worden door een pitch van één van onze bewoners? Zorg dan dat je erbij bent op donderdag 17 december om 16:30 bij De WERKplaats in Sittard. Deze speciale kersteditie mag je niet missen.

Houdt onze site in de gaten voor het laatste nieuws: www.de-werk-plaats.nl

Nieuwe buren gezocht!

NIEUWE BUREN GEZOCHT! 

Ben jij op zoek naar een eigen kantoor of een flexplek in een inspirerende werkomgeving? Dan heb je geluk, want De WERKplaats heeft de ruimte! Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding en proef de WERKsfeer van de WERKplaats. 

Kijk eens op onze website voor meer informatie over de locaties in Sittard en Maastricht.

A big thank you!

De Startersdag in Heerlen van afgelopen zaterdag was een groot succes! We hebben met veel plezier ons concept uitgedragen en veel leuke en inspirerende mensen mogen ontmoeten.

Fantastische bewoners van De WERKplaats, bedankt voor jullie bijdrage aan de goodiebag! Wie weet heeft het gezorgd voor nieuwe buren?

Kom naar de Startersdag, De WERKplaats is erbij!

Morgen is het dan zo ver! Dan staat De WERKplaats op de startersdag in Heerlen!

Kom langs en maak kennis met ons en met alle kwaliteiten die onze bewoners in huis hebben. De goodiebags staan klaar en deze zijn niet mis! Vanaf 10:00 zien we jullie graag bij onze stand! Tot morgen

Welkom HBO Juristen

EN NOG ZO'N FANTASTISCHE NIEUWE BEWONER VAN DE WERKPLAATS:

Ook HBO Juristen zijn deze week gestart in hun nieuwe eigen kantoor bij De WERKplaats Sittard! Welkom HBO Juristen, dat we maar lang samen mogen verblijven, verbinden en verdiepen!

Welkom Probe Consultancy

WEER EEN  NIEUWE BEWONER:

Vandaag stellen wij graag Probe Consultancy aan jullie voor. Zij werken vanaf deze week op hun eigen kantoor bij De WERKplaats Maastricht!! Welkom Probe Consultancy, we vinden het ontzettend leuk dat jullie nu onderdeel zijn van De WERKplaats Community!

Welkom Demarrage fietskoeriers

Deze week verwelkomt De WERKplaats maar liefst DRIE nieuwe bewoners! Als eerste stellen wij graag Demarrage fietskoeriers aan jullie voor. Zij gaan werken op een flexplek in Sittard. Welkom bij De WERKplaats Demarrage!

Startersdag Limburg

Wil je je eigen bedrijf starten of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat voor jezelf werken inhoud?

Meld je dan aan voor de Startersdag van Starterscentrum Limburg op 7 november in het Van der Valk hotel in Heerlen.

Wij van De WERKplaats vertellen je na afloop graag alles over het grote aanbod aan mogelijkheden voor startende ondernemers bij De WERKplaats!

De WERKplaats heeft namelijk voor iedereen een geschikte werkplek. Tot dan!

Het huren van enkel een bureau is helemaal hip en de vraag groeit enorm!

Het huren van enkel een bureau is helemaal hip en de vraag groeit enorm!

De WERKplaats heeft deze manier van werken voorzien en biedt de WERKplek die bij je past: flexibel, inspirerend, verbindend en met behoud van eigen merkidentiteit. 

Kom eens een kijkje nemen op onze locatie in Sittard of Maastricht. Wij geven je graag een rondleiding door onze inspirerende werkomgevingen.

WERKborrel 15 oktober

Donderdag 15 oktober was er weer een gezellige WERKborrel in Sittard, waarbij Joke van Oorschat gepassioneerd sprak over haar werkwijze als psychologe en de huidige ontwikkelingen in de zorg. 

Noteer alvast 19 november de WERKborrel in Maastricht, tot dan!

WERKborrel September

Afgelopen donderdag heeft weer een editie van de WERKborrel plaats gevonden en het was een succes! Een inspirerende pitch van onze nieuwe bewoner Benoît Hameleers over het coachen van je bewust- en onderbewustzijn en daarnaast werd één van onze bewoners extra in het zonnetje gezet. Isabelle Daemen heeft namelijk de nieuwe bewoner ‘Het Deltahuis’ aangedragen!

De volgende WERKborrel vindt plaats op donderdag 15 oktober bij de WERKplaats in Sittard, noteer het alvast in de agenda en tot dan!

Welkom Cosprocare in Sittard!

HIP HIP HOORAY!!

Intern hebben wij alweer een verhuizing, deze keer van onze bewoner Laurens Coenen waar wij van De WERKplaats heel trots op zijn. Cosprocare verhuist van een flexplek in Maastricht naar een eigen ruimte in Sittard.

OOK DIT KAN BIJ DE WERKPLAATS!

De WERKplaats feliciteert Laurens Coenen van Cosprocare met de interne verhuizing van een flexplek naar eigen ruimte!

Wist je dat?

Als je lid bent van De WERKplaats community, je op elke locatie van De WERKplaats kunt werken op een flexplek. Ook mag je als bewoner op elke locatie gratis gebruik maken van onze vergaderruimtes.

Lijkt jou dit ook ontzettend handig, meld je dan snel aan via: info@de-werk-plaats.nl

Word jij onze nieuwe bewoner in Maastricht?

Bij de WERKplaats in Maastricht zijn nog enkele ruimtes vrij. Wil jij je aansluiten en nieuwe bewoner van De WERKplaats worden, meld je dan vandaag nog aan! Vanaf € 375,-(excl. btw + incl. service kosten) per maand huur je al een ruimte vlakbij de Rechtbank en op loopafstand van het centrum van Maastricht.

Word jij onze nieuwe bewoner in Sittard?

Op de WERKplaats in Sittard zijn nog enkele ruimtes vrij. Wil jij je aansluiten en nieuwe bewoner van De WERKplaats worden, meld je dan vandaag nog aan! Vanaf € 295,- (excl. btw + incl. service kosten) per maand huur je al een ruimte in het hart van Sittard.

Welkom Delta huis!

Vandaag hebben wij, onder het genot van een heerlijke cappuccino, de sleutel overhandigd aan onze nieuwe bewoonster van De WERKplaats Maastricht. Vanaf 1 september heten wij Nicolle Cox van Delta Huis van harte welkom, indien u nieuwsgierig bent naar haar werkzaamheden, check dan alvast www.delta-huis.nl!

Jaarlijkse WERKplaats BBQ

Afgelopen donderdag hadden wij onze jaarlijkse WERKplaats BBQ in Sittard. Het was een heerlijke zonnige namiddag onder het genot van een goed verzorgde BBQ. Wij vonden het geslaagd, bedankt allemaal voor het verblijven, verbinden en verdiepen met elkaar!

Vanaf september beginnen we weer met onze WERKplaats borrels op elke 3de donderdag van de maand. We houden jullie op de hoogte!

ZOMERACTIE!!

Meld je in de zomervakantie aan als flexwerker, neem een partner mee en geniet samen van het gereduceerde zomertarief! Voor een periode van 3 maanden betaal je maar € 95,- ex BTW incl servicekosten voor 2 personen. De aanbieding is geldig t/m 31 augustus en te gebruiken in Sittard en Maastricht.

Laat deze kans niet schieten en sluit je aan bij De WERKplaats! Stuur een mail naar: info@de-werk-plaats.nl.

Ondernemers pitch

Afgelopen woensdag hadden wij onze pitch in Maastricht.Een leuke, inspirerende avond onder genot van een hapje en een drankje, waarbij iedereen zijn woord kon doen en we op een goede manier bezig waren met verbinden en vooral verdiepen. Van te voren mochten we genieten van een weldadige massage, gegeven door Laurens Coenen van Cosprocare. Deze massage is bedoeld ter voorkoming van RSI en tijdens de pitch heeft hij nog verteld waarom deze ‘onderhoudsbeurt’ zo belangrijk voor je is. Ook Joop Petit, met op de achtergrond zijn compagnon Gé Hügel, wisten ons wederom te inspireren met hun gepassioneerde verhaal over ‘Sports en Talentpark Watersley’.

Happy Newyear!

Het mag eigenlijk niet meer, maar de beste wensen moet je toch eigenlijk het hele jaar door kunnen geven?
Dus we doen het lekker toch: Happy Newyear & the best wishes for 2015!

Donderdag 8 januari was de nieuwjaarsborrel bij de WERKplaats Maastricht en het was een gezellig samenzijn. Iedereen bedankt voor jullie komst!

Kunstig Maastricht

Kunstenaar Jean Vandeberg heeft de lege muren van de WERKplaats Maastricht een artistieke touch gegeven.

Nieuwsgierig naar de kunst van Jean? Of beter nog, interesse?

De WERKplaats bestaat 1-jaar!

Hieperdepiep hoera: het was zover, de WERKplaats Sittard vierde donderdagavond het eerste verjaarfeestje! Samen met de Bewoners van de WERKplaats Sittard. Tapperij de Gats was voor een avond ons thuishonk en Rene Haustermans van deCompanen onze verhalenverteller.

Onze plannen voor de toekomst

We werken aan een uitbreiding van de fysieke infrastructuur voor de WERKplaats. Steden als Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Weert maar ook Luik, Aken en Hasselt kunnen aangesloten worden en de beschikking krijgen over een WERKplaats.

de WERKplaats op L1nws

Op L1nws is een rapportage te zien over flexwerken in Sittard-Geleen en Heerlen. Met name de toenemende leegstand van panden in de centra baart grote zorgen. De WERKplaats is een concept dat inspeelt op deze tendens en een bijdrage levert aan de herijking van het stadscentrum.