nieuws Post

Help, ik heb geen inspiratie!

Ben jij (dagelijks) bezig met content creëren en ben jij ook weleens helemaal inspiratieloos? Maar hoe krijg je dan toch weer inspiratie om ergens over te schrijven?
Tijdens mijn stage bij de WERKplaats heb ik voorgesteld om artikelen te schrijven. Dit is goed voor de website, maar ook een persoonlijk ontwikkelpunt. En daar zat ik dan gisteren; totaal geen inspiratie voor het artikel van vandaag..
 
Ik ging maar inspiratie opdoen, op zoek naar waar ik over kon schrijven. Uiteindelijk kwam ik bij een merkwaardige tool terecht. Namelijk de Content Idea Generator. Met deze tools kun je ideeën krijgen waarover je kunt schrijven. Het enige wat je hoeft te doen is een trefwoord in te voeren (in het Engels) en er komt een onderwerp uit. Deze tool zal je niet meteen allerlei artikelen voorschotelen, maar je kunt er zo wel talloze ideeën vandaan halen. Daarnaast kun je ook nog eens hele hilarische titels op je beeldscherm krijgen!
 
Verder nog een paar dingen om rekening mee te houden bij het gebruik van de Content Idea Generator:
- Gebruik geen kapitalen
- Gebruik altijd enkelvoud van je woord
- Gebruik Engelse woorden
- Ververs de titel om meer suggesties te krijgen
 
Mocht deze tool toch niks voor je zijn en heb je nu nog steeds geen inspiratie? Dan kan ik je alleen maar meegeven om even iets anders te gaan doen. Maak een wandeling, neem een douche, ga opruimen of maak iets anders eerst af. Die inspiratie komt wel weer vanzelf, het belangrijkste is dat jij jezelf hierom niet gek gaat maken. Wat ook nog kan helpen is om jezelf te omringen met inspirerende mensen.
 

Deel dit bericht

Facebook Twitter Linkedin googleplus