nieuws Post

Opening Gym Rebel met burgemeester Onno Hoes in de WERKplaats Maastricht

In de WERKplaats aan de Sint Annalaan opende burgemeester Onno Hoes vrijdagavond Gymrebel. In zijn openingswoord gaf de burgemeester aan hoe belangrijk sport is. “We houden van een Bourgondische leefstijl in deze contreien, van carnaval vieren en een gezellig feest op zijn tijd en dat moeten we vooral zo houden, maar daar tegenover staat dat we ons lichaam en geest ook in goede conditie moeten houden en sport is hier een geweldig hulpmiddel bij”, aldus onze burgervader. “Ik vind het een enorme eer dat Olaf (eigenaar en personal trainer Gymrebel) me gevraagd heeft om deze opening te verrichten.

In een no-nonsense sfeer die de studio van Gymrebel uitstraalt vind ik het heerlijk om eindelijk weer eens een lintje te mogen doorknippen, want de laatste tijd zijn openingen een gebeurtenis die in het teken staan van supersonische technieken waar een druk op de knop volstaat om een explosie aan kracht en geluid te ontwikkelen en er van allerlei attributen bij te pas komen, maar hier houden we het lekker eenvoudig en is het voor mij een groot genoegen om die schaar bij de hand te nemen en te gaan knippen.”

Nadat het lint was doorgeknipt werden de bezoekers uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de studio van Gymrebel.
Gymrebel Personal Training is er speciaal voor vrouwen. Persoonlijke 1-op-1 aandacht bij een verantwoord beweeg- en voedingspatroon, in combinatie met een totaal aanpak in het verkrijgen van een duurzame gezonde leefstijl, onderscheidt dit concept van de grote massa. Alles bij Gymrebel komt voort uit toewijding en passie.
Gymrebel staat onder de deskundige leiding van Olaf van Sint Fiet. Naast zijn deskundigheid op het gebied van voeding, beweging en leefstijlcoaching beschikt hij over een onbegrenst vermogen om iedereen te inspireren.

“Na mijn opleiding Cios en Sporthogeschool ben ik me verder gaan specialiseren en heb onder meer gewerkt als leraar lichamelijke opvoeding, in een obesitaskliniek en in de fitnessbrache. Echter datgene dat ik wilde kon ik hierin niet verwezelijken, namelijk persoonlijke aandacht. Samen gericht werken aan het bereiken van de doelstellingen, waarbij beide partijen er voor de volle 100% tegenaan gaan, daar draait het bij mij om en dan niet met allemaal super technische apparaten die aangesloten worden op tv schermen om zo je vorderingen te kunnen zien, maar laat ik zeggen op de ‘old school’ wijze, dat is waar ik voor sta en dat is voor mij de reden geweest om te starten met Gymrebel”, aldus van Sint Fiet.

Het is duidelijk dat we hier te maken hebben met een man met een visie en iemand die vol passie en enthousiasme vanuit zijn hart spreekt. Daarnaast is van Sint Fiet duidelijk iemand waarbij sfeer van belang is. Het scheppen van de juiste sfeer in de studio om samen met kleine stapjes grootse dingen te kunnen bereiken is iets dat het motto is van Gymrebel. “En niemand heeft gezegd dat we ons daarbij niet mogen amuseren, so let’s rebel”, verteld ons Olaf van Sint Fiet met een big smile.

Gymrebel begeleidt uitsluitend bijzonder toegewijde vrouwen. Vrouwen die levenskwaliteit in de ruimste zin van het woord nastreven. Vrouwen die ook die extra kilo's kwijt willen en weer met een glimlach in de spiegel kunnen kijken en weer al die dingen kunnen gaan doen die ze willen. Of zoals van Sint Fiet zegt: Stop saying ''I wish'' start saying ''I will''.
Gymrebel Personal Training onderscheidt zich door werkwijze en vakkundigheid. Hoogwaardige begeleiding en een persoonlijke, resultaat gerichte aanpak is waar men voor staat. In hun uitzonderlijke studio word je op professionele wijze begeleid met jouw leefstijlverandering. Bij Gymrebel ben jij geen nummer en zul je niet overspoeld worden door gehypte wondermethodes. Iedere vrouw is uniek en daarom wordt bij Gymrebel uitsluitend maatwerk geleverd.

Op basis van een intake en assessment wordt een plan samengesteld en gaat men op zoek naar een aanpak die bij jou past. Vervolgens wordt gezamenlijk een trainingsfrequentie afgesproken en gaat men 1-op-1 aan de slag in de besloten studio waar alleen jij traint.

Gymrebel is de eerste professionele personal trainingstudio voor vrouwen in Maastricht en heeft een no-nonsense sfeer en is ingericht met hoogwaardige trainingstools. De studio representeert het karakter welk men aan hun klanten wil meegeven.

Gymrebel is gevestigd in De WERKplaats, aan de Sint Annalaan 60, op slechts vijf minuten afstand van het centrum, en werkt enkel op afspraak.
Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op http://gymrebel.nl/

Deel dit bericht

Facebook Twitter Linkedin googleplus