Bewoners


2PEP

Samen met de opdrachtgever ontwikkeld 2PEP treffende communicatieve oplossingen aan de hand van omschreven uitgangspunten. Door deze manier van samenwerking ontstaan nieuwe vormen en middelen die de kern van de boodschap weerspiegelen.

Op basis van jarenlange ervaring in de diverse branches vind 2PEP de juiste balans tussen de vorm en de inhoud door heldere en toegankelijke vormgeving. Het verleiden van de doelgroep door de juiste prikkels, is de ultieme uitdaging.

Door de vormgeving vakkundig te vertalen in optimale resultaten draagt 2PEP al meer dan 20 jaar bij aan (merk)communicatie. Met middelen die zowel off-line als on-line de basis vormen voor het succes van het merk, product of de onderneming.

Naar website

A+W Software for Glass + Windows

A+W is the market leader for software in the flat glass industry as well as the windows and doors business. We develop ERP-, PPS- and optimization software in order to make glass and window manufacturers even more efficient.

Our products are suitable for small, mid-sized and large companies.

We have been active on the market for more than 30 years and we sell our products worldwide. A+W cooperates with experienced and competent companies in the industry. This combination provides the best possible solution for our customers.

Our solutions help us control and optimize the whole value chain, from basic glass to finished windows or facade elements.

Naar website

Admae Praktijk voor psychiatrie

Bij Mw. P. Verjans, psychiater/eigenaar Admae praktijk voor psychiatrie, kunt u terecht voor:

CONSULTATIE:
Dit wil zeggen dat patiënten gezien kunnen worden in het kader van consultatie in de huisartsenpraktijk eventueel samen met de huisarts of POHGGZ of in de praktijk van de eerste-lijns psycholoog c.q. psychotherapeut op verzoek van de huisarts. Andere mogelijkheid binnen de consultatie is overleg met de huisarts(-en) om casuïstiek ter plekke te bespreken. Dit kan incidenteel of structureel plaatsvinden. 

ADVISERING:
Heeft u als bedrijfsarts c.q. arbo-arts of verzekeringsarts behoefte aan intercollegiaal overleg of heeft u vragen over de begeleiding van uw cliënten met psychiatrische problematiek, bijvoorbeeld in geval van:

 •          een onduidelijke diagnose of prognose
 •          bij twijfel over adequate behandeling
 •          in geval van stagnatie van herstel en re-integratie
 •          bij behoefte aan een second opinion

SCHOLING:
Scholing wordt gegeven aan POH-GGZ, (huis)artsen, psychologen en psychotherapeuten. De inhoud wordt op maat gemaakt rekening houdend met de vraag, leerdoelen en kennisniveau van de cursisten.

Naar website

Albricht

Naar website

Approba

Approba is an HR Business Partner, specialized in Recruitment and HR Services & Support for all your Human Capital related challenges. Our clients are companies and institutions present in all sectors and branches in the Netherlands, but also the Euregion and Globally. Our service is tailored towards positions at the level of board/executive board, management (higher and middle levels) and professional specialists.
Partly we are dedicated to the (Petro)Chemical industry & High Tech Manufacturing Industry and our clients related to the Fertilizer Industry have worldwide presence.
Please visit our website and contact us for more information.

Naar website

Appzmaker

Het internet verkeer gaat steeds vaker over mobiele smartphones. Iedereen heeft continu toegang tot zijn mobiel. Wil je je klanten bereiken dan moet je ze dus bereiken op hun mobiele telefoon. Met de Apps van Appzmaker ben je als ondernemer continu in staat je doelgroep te bereiken en optimaal met hen te communiceren.

Appzmaker maakt het voor kleine en middelgrootte organisaties mogelijk om hun eigen app te maken. Met onze unieke abonnement service is voor iedere onderneming een app bereikbaar. Bereik je klanten waar ze zijn: op hun mobiele telefoon.

Naar website

Aranco Consultancy & Interim Management

Aranco ontwikkelt innovatieve concepten en voert innovatieprojecten uit samen met (technologie)bedrijven, kennisinstellingen & overheden. Op het gebied van bijvoorbeeld zorgtechnologie, e-health & duurzaamheid hebben wij in de afgelopen jaren in de regio een groot aantal business plannen & innovatieve projecten opgezet en uitgevoerd, vaak in publiek-private samenwerkingen. Veelal met vooraanstaande partners uit de regio, waaronder de provincie Limburg, de UM, Zuyd, de ROC's, CHILL, LED, de RWTH, LIOF, BOM alsook een groot aantal gemeenten en bedrijven. Daarnaast is grensoverschrijdende samenwerking (Nederland-België-Duitsland) een belangrijk aandachtsgebied. 

Naar website

Arjen Coaching en Begeleiding

Arjen Coaching en Begeleiding kan jou coachen en begeleiden bij het volgen van jouw pad op weg naar balans. Hierbij gaan we samen op zoek naar jouw persoonlijke doelen. Ik coach en begeleid je om te komen bij de kracht die jij in je hebt. Deze kracht in jou is de weg naar balans en evenwicht in je leven, zodat jij je pad kunt volgen in dit leven en trouw kunt zijn aan wie je bent.

Naar website

Avantics

Avantics gelooft in een integrale aanpak van informatievoorziening waarbij als basis voor informatievoorziening en procesondersteuning vaak voor Odoo (OpenERP) gekozen wordt met koppelingen naar "best of breed" pakketten.
De informatievoorziening komt tot stand aan de hand van sessies, bijeenkomsten of vergaderingen waarbij processen gekoppeld worden aan de organisatie en verantwoordelijkheden van medewerkers en management, de bedrijfsrisico’s worden meegenomen en de slagkracht van de organisatie gemaximaliseerd wordt.

Visie, Missie en beleid van u, als klant, gelden als uitgangspunt.

Naar website

Baan Select

Wie zijn wij?
Wij zijn Baan Select. U bent op zoek naar een nieuwe baan, of juist naar de juiste persoon op de juiste plek. U zoekt een opleiding, u wilt advies. Wij hebben de oplossing die u zoekt. Zowel offline als online.

Diensten voor werkzoekenden en werkgevers
Baan Select is een gerenommeerd en resultaatgericht bureau dat sinds 2005 actief is op de Nederlandse arbeidsmarkt. 

Baan Select biedt een breed aanbod aan producten en diensten voor werkgevers en werkzoekenden. 

Specialismen
Uitzenden, Werving & Selectie, Payrolling, Detacheringen

Naar website

Ballast Nedam Industriebouw

Naar website

BEAUsolar

BEAUsolar is een totaal geïntegreerd zonnedak, zonder dakpannen, maar met standaard zonnepanelen. Met als resultaat een esthetisch, modern en vooral energiebesparend dak.

Om de openingen tussen zonnepanelen en bijvoorbeeld dakvensters op te vullen worden pasplaten gebruikt. Op deze in eigenhuis ontwikkelde uitvinding is Europees patent aangevraagd.

De stijlvolle uitstraling van het dak wordt gecreëerd door standaard anti reflecterende lichtpanelen, die zorgen voor een egaal zwart dak. Deze nieuwe innovatie van BEAUsolar combineert een trendy en chique dak met alle voordelen van zonne-energie. Een investering in de toekomst van uw woning.  

Naar website

BeFlame

Met mijn bedrijf BeFlame ben ik gespecialiseerd in inspectie en onderhoud van stookinstallaties volgens het Scios kwaliteitssysteem. Hierin heb ik al meer dan 20 jaar ervaring. 

Naar website

Benoît Hameleers, coaching-advies-training!

Benoit Hameleers is Consciousness Coach® (CCC®) en ICF geaccrediteerd.  Deze methode, ook wel bewustzijns-coaching genoemd, is “down to earth”, met vraag en antwoord sessies en praktische oefeningen. Door deze methode ontstaan nieuwe inzichten om de kwaliteit van je eigen (werk)leven te beoordelen en actief te vergroten. Deze methode geeft mij en mijn cliënten een totaal andere kijk op de mogelijkheden die er zijn om je werk, je persoonlijk leven of je relatie naar je eigen wens of ideaal te vormen, maar biedt ook de praktische instrumenten HOE dit te doen.

Naar website

Beschermingsbewind Limburg

Wij zijn een kantoor waar we al onze cliënten nog persoonlijk kennen. 
Onze doelstelling is dienstverlening op maat voor iedereen.
 
Bblim is lid van de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI). 
Jaarlijks vindt er controle plaats of onze dienstverlening nog aan de eisen van de branchevereniging voldoet. 
 
Hierdoor bent u gewaarborgd van een professionele en constante kwaliteit. 

Naar website

Bio Tuning

Boost your body to the next level

Individueel "upgraden" van sportmensen op een verantwoorde manier. Het maximum uit je sportcarrière halen zonder je lichaam te verbranden.
Bij ons ligt de manier van benaderen in een andere zone, wij werken aan “koppelvermogen”. Een vrij unieke en exclusieve manier van onderzoek, benaderen en toepassen in de praktijk.
Dankzij onderzoeken op het niveau bio-nanotechnologie kunnen we zeer specifiek het lichaam in kaart brengen. Sneller herstellen, meer kracht, meer mentale weerbaarheid. Wij werken een individueel schema met je uit.

Naar website

Bouwkundig tekenbureau Huijnen Jordain

Naar website

BTI Studios

BTI Studios is one of the world’s largest media localization and access services companies in the entertainment industry, operating in the market since 1995. 
 
We provide localization (subtitling and dubbing), access services (video description and closed captioning) and media solutions in any language for broadcasters, film studios, VoD platforms and distributors.
BTI Studios is a Netflix Preferred Vendor and now produces over 8 million minutes of dubbing, subtitling and audio description in a single year. 
 
After joining forces with top Asian dubbing and subtitling house Medi-lan and renowned Nordic dubbing studios Dubberman we now operate 21 facilities globally, fully owned by us. These are real offices - supported by over 400 full-time employees, real people, each and every one experienced in their field and territory, creating real localization.

Naar website

BVS Ventilatietechniek

Leven in een gezond en schoon leefklimaat – daar zorgt BVS Ventilatietechniek voor. We maken uw directe omgeving comfortabel, gezond, veilig en energiezuinig. Daarvoor hebben we niet alleen de nieuwste techniek in huis, maar ook mensen met veel verstand van installaties en onderhoud die u graag vakkundig advies geven.

Een veilige, gezonde en duurzame woonomgeving, voor iedereen in Nederland. Dat is onze ambitie. We zorgen dat we op dit vlak iedere dag beter presteren dan de dag ervoor. Onder meer door voortdurende innovatie en marktkennis.

Dat doen we niet alleen binnen onze eigen organisatie, maar juist ook voor onze klanten en opdrachtgevers. Want dankzij ons vakgebied heeft ons werk een grote impact op een gezond leefklimaat.

Naar website

Cafe-K

cafe-K is een jong en dynamisch bedrijf, waar men bezig is met één doel. Úw kopje koffie. Iedereen drinkt graag koffie op zijn eigen manier, maar kwaliteit staat bij cafe-K voorop.

Naar website

CBR Examencentrum Urmond

Naar website

Centrummanagement Sittard

Centrummanagement Sittard streeft naar een toekomst waarin zowel ondernemer als bezoeker Sittard ervaart als een plek waar genieten voorop staat. We werken daarbij nauw samen met de Gemeente Sittard-Geleen, ondernemers uit de stad, ondernemersverenigingen, de politie en diverse andere instanties.

Centrummanagement Sittard heeft als doel de economische ontwikkeling van de binnenstad te bevorderen en zorgt voor de verbinding tussen verschillende partijen. Drie pijlers staan hierbij centraal: Evenementen, Veiligheid en Exploitatie.

Naar website

Chabeli Beauty

Naar website

City Jobs

Werken op scheepswerven. Metaal, staal of steigerbouw. Of ben jij straler of lasser? Geen werk voor jongens in een nette blouse. Wij zoeken stoere mannen. Herken jij jezelf hierin? Vind met hulp van City Jobs de technische baan die bij jouw past.

City Jobs is een jong bedrijf met vestigingen in Amsterdam, Harlingen, Vlissingen en Geleen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in personeelszaken. Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie voor technisch werk en promotiewerk.

Naar website

Cliff Demandt

Heb je een professionele website of webshop nodig, dan is Cliff Demandt je man. Hij maakt ze voor jouw bedrijf in een grafisch design op maat. Onder het genot van een kopje koffie luistert hij graag naar je wensen, om vervolgens de vertaalslag te maken en je boodschap op het web te presenteren.

Cliff houdt rekening met gebruiksvriendelijkheid in zijn websites, zowel voor de bezoeker als voor jou. De bezoeker moet immers de juiste informatie duidelijk en in de juiste grafische sfeer kunnen vinden. En jij moet met gemak je website aan kunnen passen. Hij maakt het graag zo gemakkelijk mogelijk voor je. Websites worden geoptimaliseerd voor mobiele weergave. Ze worden responsive gemaakt. Zo schaalt je website perfect mee met de grootte van het mobiele apparaat, wat zorgt voor een prettige gebruikservaring. Dat laatste is immers je beste eerste indruk!

Naar website

ConcreTeQ

ConcreTeQ biedt oplossingen en producten aan voor de bescherming en verduurzaming voor de bouw- en metaalindustrie. Deze oplossingen en producten zijn gericht tegen de aantasting van beton en metaal van buitenaf (fysisch / chemisch)

Ons doel is om voor elke toepassing een geschikte duurzame bescherming te realiseren, daarbij maken wij gebruik van onze kennis en ervaringen uit de verschillende industrieën.

Naar website

CRDLT

Hoe communiceer je met een naaste die in een andere realiteit leeft? Die er wel is, maar toch ook weer niet? Het is triest en pijnlijk om het contact te verliezen met degene van wie je houdt.

De CRDL vertaalt aanraking in geluid en maakt hierdoor nieuw contact mogelijk voor mensen die moeite hebben met communicatie en sociale interactie - zoals mensen die lijden aan dementie, autisme of een verstandelijke beperking - en hun omgeving.

De CRDL verbindt mensen met elkaar, zorgt voor levensgenot en verbetert de kwaliteit van leven.

Naar website

Daemen Advocatuur & Mediation

Daemen Advocatuur & Mediation is het kantoor van advocate Isabelle Daemen. Zij houdt zich voornamelijk bezig met personen en familierecht, jeugd- en strafrecht. Naast advocaat is zij ook scheidingsmediator en begeleidt in die hoedanigheid mensen die op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan.

Naar website

Dames en Herenkapsalon Gere Gedoon

Naar website

Dünya Asya Avrupa

Naar website

Driepas Bewindvoering

Het kan iedereen overkomen. De post stapelt zich op, rekeningen blijven onbetaald en de financiën zijn niet meer te overzien. Misschien heb je al te maken met incassobureaus, dwangbevelen en deurwaarders? Situaties of gebeurtenissen op lichamelijk, geestelijk of financieel gebied kunnen ertoe leiden dat je tijdelijk of blijvend niet in staat bent de eigen financiële administratie te voeren. Er is in die gevallen veelal geen overzicht meer op de inkomsten en uitgaven. Dit kan tot zorgelijke en vervelende situaties leiden.

In al deze gevallen kan het nodig zijn om bewindvoering aan te vragen. Geef je financiële zorgen uit handen. Driepas Bewindvoering helpt graag om rust en overzichtelijkheid in de financiën te brengen. Wij stellen in alle rust orde op zaken, terwijl je op persoonlijk vlak een belangrijke mate van zelfstandigheid blijft behouden.

Naar website

EHBO / BHV Vaessen

Het is niet ondenkbaar dat u iets overkomt en hulp nodig hebt van een medemens.

EHBO/BHV Vaessen kan u daarbij ondersteunen en u de nodige handelingen op het gebied van EHBO maar ook BHV bijbrengen. Bij snelle en adequate handelingen kunnen mensen zoals u worden geholpen. Tevens beheren wij het AED-netwerk in de gemeente Stein en leiden we mensen op om snel ter plaatse te zijn voor een reanimatie.
Maak een afspraak met ons en we ondersteunen u.

Naar website

Ezgi Uslu Photography & Productions

Freelance photographer/
Videographer- Editor & Graphic designer

Instagram: ezgiusluphotographproductions

info@ezgiphotography.com

Naar website

Flexlimburg

We zijn succesvol door onze lokale aanpak, onze nuchterheid, eerlijkheid en hoge kwaliteit op het gebied van Werving & Selectie en Detachering. In het bijzonder van middelbaar en hoog gekwalificeerd personeel voor vaste en projectmatige dienstverbanden.Onze wortels liggen in de lokale gemeenschap in Nederlands-Limburg.

Door de vele gesprekken met kandidaten en bedrijven, beschikken wij over een groot, breed en diverse regionale netwerk. Hierdoor hebben we een mooi portefeuille kunnen opbouwen van geschikte kandidaten op MBO+, HBO en WO niveau binnen de branches: IT, Sales, Finance, Administratie, Klantenservice, Logistiek, Marketing, Techniek en Projectmanagement.

Bij ons staan discretie, transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel. Al met al kunnen wij vrijwel altijd voor een win-win-win situatie zorgen.

Naar website

FP International

FP INTERNATIONAL is wereldleider in het produceren van innovatieve beschermende verpakkingsmaterialen en -systemen en Europese marktleider op het gebied van luchtkussens.

De bescherming van producten tijdens transport naar de eindgebruiker is essentieel voor het behouden van de lange termijn reputatie van onze klanten.
FP International,  uitvinder van FLO-PAK loosefill opvulmateriaal, biedt een uitgebreide reeks van duurzame beschermende verpakkingsapplicaties aan die ontworpen zijn om uw producten te beschermen tijdens transport en opslag. Wij streven voortdurend naar een hoge productkwaliteit om zo aan de steeds veranderende marktbehoeften te kunnen voldoen.

 

Naar website

GS Facilities

Naar website

H&G Onderwijs

H&G Onderwijs verleent als onafhankelijk particulier bureau al ruim vijfentwintig jaar professionele hulp aan kinderen en jongvolwassenen en helpt hen hiermee verder bij problemen op het vlak van opleiding, leren en beroep.

Wij richten ons hierbij in het bijzonder op dyslexie, rekenproblemen, hoogbegaafdheid, studiekeuze/beroepskeuze problematiek. Dit doen we door het in kaart brengen van de capaciteiten, barrières en mogelijkheden van kinderen en jongvolwassen op verschillende gebieden door middel van:

 • Een betrouwbare intelligentietest;
 • Een erkende dyslexie test;
 • Een uitgebreid rekenonderzoek;
 • Een beroepskeuzetest of studiekeuzetest;

Naar website

Haddock better business

Haddock Better Business levert oplossingen en know how op het gebied van Business Strategy , Supply Chain en Operations Management. Middels een netwerk van ervaren specialisten kan Haddock inefficiënte bedrijfsprocessen snel en effectief verbeteren. Haddock onderscheidt zich van conventionele adviesbureau’s door een snelle en geintegreerde projectaanpak ; Analyse , Verbeterplan en Implementatie worden snel en  doeltreffend doorgevoerd.   Binnen ons netwerk bevindt zich bovendien expertise gericht op de vraagstukken van deze tijd zoals  “duurzaamheid,”  “social enterprising” en “the internet of things”.

Het opstarten van grote programma’s heeft doorgaans weinig zin omdat de hedendaagse kaders binnen de exponentiele economie morgen al weer kunnen verschuiven. Het is daarom zaak om snel een portie daadkracht in te kunnen passen zonder dat daar moeizame search trajecten of onverantwoorde budgetten aan te pas komen. Om die reden is Haddock het antwoord. We komen helpen als het nodig is en zijn weer vertrokken als het schip is vlotgetrokken.

We beperken ons tot better business.

Naar website

Haptonomie Hoogeveen

Haptotherapie, wat is dat?

Haptotherapie is een begeleidingsvorm die is afgeleid van de term “haptonomie”.

Kijkend naar de mens kunnen we een onderscheid maken tussen drie componenten: gedrag, gedachten en gevoelens. Ieder mens maakt op zijn eigen unieke manier gebruik van (één of meer) van deze drie factoren in zijn of haar leven. In de huidige maatschappij zijn we veelal gewend uit te gaan van denken en doen; het resultaat van onze acties “telt”.

Haptonomie, de wetenschap van de affectiviteit is gebaseerd op de overtuiging dat we als mens meer kunnen doen en denken vanuit ons voelen.

Naar website

HBO Juristen

HBO Juristen biedt -sinds 2009- professionele juridische Hulp Bij Ondernemen. Onze ervaren juristen zijn gespecialiseerd in alle rechtsgebieden waar bedrijven mee in aanraking komen. Wij werken met name voor MKB en MKB+ bedrijven maar ook voor startende bedrijven. Vanuit vier locaties in Nederland staan onze juristen voor u klaar, ons hoofdkantoor in Sittard is gevestigd in de WERKplaats.

Wij werken op twee manieren voor onze klanten. Enerzijds op basis van Betaal per advies, waarbij onze klanten ons benaderen voor een concreet vraagstuk en anderzijds op basis van ons Juridisch Lidmaatschap.

De meeste bedrijven hebben regelmatig juridische vragen, waarvoor zij niet altijd direct een advocaat willen inschakelen. Om deze bedrijven te ondersteunen bieden wij ons Juridisch Lidmaatschap aan. Onze leden krijgen een vaste jurist toegewezen die het bedrijf leert kennen. Deze jurist is eigenlijk de externe bedrijfsjurist voor het bedrijf. Het lidmaatschap biedt recht op onbeperkt telefonisch juridisch advies voor een vast bedrag per maand én korting op ons uurtarief voor het behandelen van juridische zaken.

Naar website

Head-Starters

By attracting University talent and fresh graduates (up to 5 years of working experience) through jobs, projects and internships, employers have a head-start on incorporating young talent within their businesses. Students, however, have the opportunity to apply their theoretical knowledge in practice, while gaining hands-on experiences.

Naar website

Holikiday

"iedere dag, een geweldige dag voor 80 jaar en ouder"

Holikiday ontwikkelt, realiseert en exploiteert schaalbare service- en vastgoed concepten voor WLZ Zorg Thuis in nieuwe en bestaande wooncomplexen met comfortabele, veilige woningen aangevuld met functies voor de wijk.

Naar website

Holy me

Ontspanningsmassage, energetische massage, holistic pulsing, colour coaching & creatieve workshops.

Naar website

Hope, Happiness & health

Welkom! Ik ben Charlotte Timmers en ik ben heel gepassioneerd over alles wat met beauty en health te maken heeft. Als gediplomeerd wellness therapeute en Reiki therapeute kan ik u een breed scala aan behandelingen aanbieden. In een persoonlijke en ontspannen ambiance kunt u helemaal tot rust komen.

Ook voor huidverbetering bent u in goede handen, In de salon wordt uitsluitend gewerkt met de hoogwaardige producten van Vavin. Afgestudeerd als huidprofessional kan ik samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen om uw huid te laten stralen. Als permanent make-up specialist heb ik de opleiding bij Nouveau Contour positief afgerond en alle specialisaties behaald, uiteraard wordt in de salon uitsluitend met dit toonaangevend merk gewerkt.

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en een vakkundig en onderbouwd advies staan bij mij voorop! Neem gerust een kijkje op de website, als u vragen heeft dan hoor ik het graag.

Naar website

Iekaa, Praktijk voor GZ-psychologie

Iedereen vraagt zich wel eens af, “wie ben ik, wat wil ik, wat maakt dat ik de dingen doe zoals ik ze doe?” Dit zijn hele normale vragen, vooral als je volwassen wordt. Soms vind je geen antwoord op deze vragen of heb je een steuntje in de rug nodig bij het beantwoorden ervan. Ook kan het zijn dat je vastloopt in bepaalde patronen/valkuilen of dat iets je in de weg staat je doelen te bereiken. Dan ben je bij IeKaa op de juiste plek!

IeKaa biedt psychologische hulp (diagnostiek en behandeling) binnen de Generalistische Basis GGZ voor jongeren en jong-volwassenen (maar ook ouders en volwassenen kunnen er terecht) op het gebied van:

 • Identiteit/persoonlijkheid
 • EMDR/traumaverwerking
 • Kort lontje/emotieregulatie
 • ADHDAngst/stemming

Tevens is er een groepsaanbod voor adolescenten op diverse gebieden (o.a. zelfbeeld, depressie, ADHD en trauma) en kunnen (top)sporters met vraag naar psychologische begeleiding er terecht. Wanneer je een verwijsbrief van de huisarts hebt, wordt het traject vergoed door je zorgverzekeraar of door de gemeente (jongeren onder 18 jaar).

Naar website

iFAQT

Naar website

International Center for Chronic Diseases

Dr. C.A. Schroeter kwam gedurende de afgelopen jaren veelvuldig in contact met patiënten met chronische ziekten. Het viel haar op dat er in veel gevallen geen adequate behandeling plaatsvond waardoor mensen terecht kwamen in een uitzichtloze situatie.
Haar passie voor het vak en betrokkenheid bij chronisch zieken heeft ertoe geleid dat zij zich verder is gaan specialiseren in onder andere:

 • (chronische) Lyme (borreliose)
 • Silent inflammation
 • Spastische darm
 • Allergieën
 • Burn-out / stress gerelateerde klachten.

Inmiddels is zij een autoriteit op het gebied van chronische Lyme en de behandeling van patiënten met een dergelijke diagnose. Daarnaast is zij betrokken bij internationale studies naar de ziekte van Lyme.
Dr. C.A. Schroeter is medisch diagnostisch specialist in preventie (onder andere Immunologie en Endocrinologie) en heeft een curriculum Environmental Medicine en een curriculum Stress en Burnout doorlopen.

Naar website

Interventie Thuis

Opvoeden gaat meestal niet zonder slag of stoot en vraagt veel geduld. Telkens opnieuw vragen om de slaapkamer op te ruimen of om de was in de wasmand te leggen en ga zo maar door. Alles is saai en niets boeit. En als er dan ook nog een grote mond bij komt ja dan….

Ja wat dan eigenlijk? Hoe ga je daar mee om?

En hoe werkt dat als je een bijzonder kind hebt met een gedragsstoornis of ADHD? Interventie Thuis kan U daarbij helpen! Interventie Thuis biedt zo kortdurend mogelijk uitkomst in situaties waarbij gezinnen zijn vastgelopen in gedragspatronen die de relatie en het dagelijks functioneren van zowel het kind als het gezin niet ten goede komen. De werkwijze van Interventie Thuis is gebaseerd op het Oplossingsgericht Werk. Het accent van de ondersteuning ligt op het samen ontdekken welke vaardigheden de gezinsleden in hun situatie als effectief ervaren. Interventie Thuis versterkt dat wat goed gaat.

Naar website

Isowit

Isowit bvba, een familiebedrijf.

De gebroeders Withofs zijn, na jaren ervaring te hebben opgedaan in het aannemersbedrijf van vader Withofs, in 1988 als zelfstandige spuiters begonnen. Na twee jaar onder de naam Withofs te hebben gewerkt, werd Isowit bvba opgericht. Na een aantal jaar groeide het bedrijf gestaag en werd er beroep gedaan op mevrouw Withofs om de boekhouding onder haar hoede te nemen in een thuiskantoor.

In 2005 was de situatie niet meer geschikt door de snelle groei die het bedrijf kende en verhuisde het bedrijf naar een groter pand in Munsterbilzen. Samen met de verhuis was ook een uitbreiding van het personeel nodig. Zoon Jimmy Withofs kwam onder andere het team vervoegen.

Isowit bvba kan terugvallen op ettelijke jaren ervaring en mag zich een ware isolatiespecialist noemen. Het bedrijf is door de jaren heen veel gegroeid en groeit nog steeds. Isowit beschikt over meerdere vrachtwagens die ten allen tijde kunnen ingezet worden, waardoor de levertijden tot een minimum beperkt kunnen worden.

Naar website

JED Consultancy

Jacqueline Eummelen (1960) is een gepassioneerde professional, gedreven en ambitieus in het bereiken van resultaten met en voor klanten.

Haar topsportcarrière reflecteert dat ook. Jacqueline is jarenlang een drijvende kracht geweest in de selectie van het Nederlands handbalteam.

Jacqueline heeft als achtergrond een onderwijskundige vorming en heeft arbeidsmarktpolitiek gestudeerd in Tilburg. Ze werkt vooral als adviseur/ managementtrainer en begeleider van (grote) projecten. Haar expertise ligt op het gebied van project- en programmamanagement, leiderschap en leiderschapsontwikkeling, trainen van managementvaardigheden, begeleiden van veranderingsprocessen en individuele coaching.

Jacqueline is als gecertificeerd mediator sterk in conflictbemiddeling. Daarnaast staat zij als interim-manager regelmatig zelf met beide voeten in de praktijk. Ook is ze gecertificeerd om Management Drives® toe te passen.

Naar website

Jennekens

Van concept tot creatie. Succes online, niet door het toepassen van trucs, maar door te optimaliseren voor gebruikers.
Sinds 1998 is Jennekens actief als online marketeer met oog voor de laatste inzichten, ontwikkelingen en kanalen.  Ik ondersteun u bij het signaleren van verbeter -en optimalisatiekansen voor uw website/social media/ app, aan de hand van (data)bronnen (webstatistieken, marktonderzoek, feedback intern en extern, verkoopcijfers) en vertaal deze naar concrete (verbeter)acties, content planning / content management én online marketing campagnes.

Mijn vakgebieden zijn o.a.:

 • E-commerce;
 • Content Marketing / Inventarisatie/ Planning/ Optimalisatie;
 • Online & Social Media Marketing;
 • Online zichtbaarheid en vindbaarheid optimaliseren;
 • Search Engine Marketing (SEO);
 • Adwords;
 • Conversie Optimalisatie;
 • Domeinnamen (portfolio, advies).

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende website scan en ontvang gratis 3 optimalisatietips.

Naar website

K+T Klussenbedrijf

Naar website

Kamer8cht

Kamer8cht is een ontmoeting met creatieven die invulling geven aan uw communicatievraagstuk. Voortgekomen uit Henk Sipers Grafische Vormgeving, zijn wij uitgegroeid tot een full service partner voor grafische vormgeving, webdesign, concepten, strategie en corporate branding. Van a tot z. Van idee tot uitvoering. On- en offline. Voor grote én kleine ondernemingen.

Met eigen expertise in huis én andere experts op afroep zijn we optimaal flexibel om uw communicatiebehoefte om te zetten in een sterk concept, een verrassend design of uitgekiende strategie. Met beeldende teksten, sprekende beelden en goede adviezen. Concept en branding zonder opsmuk en voor elk project, groot of klein, dezelfde bezieling.

Naar website

Keinu

THUIS IN JEZELF VANUIT HARMONIE EN VERTROUWEN. ZO KAN JIJ DE HELE WERELD AAN! doorbreek patronen en versterk je persoonlijke kracht.

Ik werk op holistische wijze. Ik benader je probleem vanuit 'jou als geheel'. Een mens bestaat uit een fysiek lichaam. Ook hebben we een energetisch lichaam (meridianen, chakra's, aura), die alle cellen van ons fysieke lichaam van levensenergie voorziet.

Al deze aspecten van ons mens-zijn werken op elkaar in. Als ons energetisch systeem uit balans raakt, heeft dat effect op onze andere delen: mentale, emotionele en lichamelijke welzijn. Het vormt ons tot wie we nu zijn, ons karakter.

Naar website

Klacht Consult

In hun dagelijkse mediationpraktijk zijn Sylvia, Ernest en Caroline ervan overtuigd geraakt dat het managen van klachten een belangrijke bouwsteen is voor het verbeteren van de kwaliteit van geleverde diensten en producten bij ondernemingen, organisaties, en instellingen. In 2015 richtten ze daarom samen Bureau Compliment & Klacht op met als doel begeleiding te bieden bij het opzetten en verbeteren van een klachtenmanagement systeem, waarbij al gauw de focus op de zorg kwam te liggen. Wat zo begon als een bescheiden samenwerking in Maastricht, is sindsdien uitgegroeid tot KlachtConsult, een organisatie die zorginstellingen in heel Zuid-Nederland ontzorgt met betrekking tot klachten.  

Klacht Consult staat zorginstellingen bij in elke stap van het klachtenmanagement, van ontvangst, behandeling en afhandeling, tot analyse en evaluatie van een klacht. Hierbij heeft KlachtConsult oog voor de cultuur en organisatiestructuur van de betreffende zorginstelling. Om dit te bereiken biedt KlachtConsult een waaier aan diensten aan, variërend van eenmalige consultancy tot het ter beschikking stellen van ervaren klachtenfunctionarissen.  

Bij KlachtConsult staan betrouwbaarheid en expertise centraal. 

Naar website

Kompenei

Kompenei ondersteunt senioren in de regio Maastricht in het dagelijkse en maatschappelijke leven. Kompenei zorgt ervoor dat u de regie over uw eigen leven en welzijn houdt. Wij helpen u om zelfstandig en zelfredzaam te blijven.

De ondersteuning van Kompenei is altijd maatwerk, waarbij u als senior centraal staat. Uw vragen en behoeften zijn onze leidraad. Om dit te realiseren biedt Kompenei een aantal diensten aan in de categorieën: zelfstandigheid, gezelligheid en fitheid.

Kompenei werkt samen met welzijns- en zorgprofessionals. Zij verlichten daarmee de zorgtaken van uw kinderen, familie of anderen, waardoor u niet altijd een beroep op hen hoeft te doen.

Naar website

Kwaliteit (ver)loont!

Kwaliteit (Ver)Loont! B.V. verzorgt voor een diversiteit aan werkgevers in het MKB de volledige salarisadministratie.

Naar website

Legal Sprint

U zoekt juridisch advies, wilt een contract opstellen, heeft een vraag over een rechtszaak of zoekt juridisch personeel? Waar begint u dan te zoeken naar een jurist?

Legal Sprint helpt u: Schakel direct online een jurist in voor uw bedrijf. 

Juridische startup Legal Sprint brengt uw bedrijf razendsnel in contact met ervaren juristen, deze 'Uber voor juristen' maakt het mogelijk om direct online een jurist in de schakelen. Houdt van ondernemers (m/v), niet van lange verhalen!

 

 

Naar website

Lieke schrijft

Mijn bedrijfsnaam Lieke Schrijft is een combinatie van mijn voornaam en van wat ik het liefste doe. Ik schrijf voor online en offline media; voor bedrijven, overheden, verenigingen en particulieren. Een persbericht, tweet, artikel in een vak- of personeelsblad, journalistiek verslag, speech of blog; ik schrijf het allemaal met veel plezier. Bloggen neemt daarbij een steeds belangrijkere plaats in. Bloggen is namelijk een ijzersterke manier om jezelf als expert neer te zetten en om beter gevonden te worden.

Fouten doen afbreuk aan je geloofwaardigheid en professionaliteit. Bestaande teksten neem ik graag onder de loep. Ik haal de spel- en tikfouten eruit, let op interpunctie en consistentie, vervang oubollig taalgebruik door eigentijdse tekst en verander vaktermen in begrijpelijke uitspraken. 

Dus staren de legen pagina's je aan? Of heb je iets geschreven waar je nog niet tevreden over bent? Laat mij dan schrijven, herschrijven of verbeteren.  

Naar website

Limburgs Recherche Bureau

LRB-recherche is een particulier onderzoeksbureau in Limburg ten diensten van advocaten, klanten van advocaten, bedrijfsleiders, kmo’s, accountants, banken, verzekeringen en particulieren.

Discretie, kwaliteit, flexibiliteit en vertrouwen vormen de basis van onze effectieve aanpak voor al uw zaken.

LRB-recherche werkt met zowel mannelijke als vrouwelijke privé detectives die grensoverschrijdend tussen Nederland en België en de rest van Europa mogen werken.

LRB-recherche is 7 dagen per week 24 uur bereikbaar, kent geen wachttijden en is vrijwel direct inzetbaar.

LRB-recherche is officieel vergund voor Nederland door het Ministerie van Justitie en voor België door het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Daar wij vergund zijn voor België en Nederland, onderscheiden we ons van andere recherchebureaus.

Naar website

Mediview

Mediview is opgericht in 2001 en werkt nauw samen met de faculteit Health, Medicine and Life Sciences van de Maastricht University. Onze activiteiten bestaan uit het ontwikkelen, produceren en publiceren van multimediale leermiddelen voor het onderwijs in de geneeskunde en de gezondheidszorg.

Zowel studenten als professionals in de gezondheidszorg gebruiken onze:

·      boeken
·      web applicaties
·      online streaming video
·      online publicaties
·      iBooks
·      interactieve content
·      cd-/dvd-roms

Naar website

Mickel Metekohy

Alongside my job as Corporal SNCO of the Royal Dutch Marines I am a certified Web Engineer. I have completed the study Web Engineer at College of Multimedia Amsterdam with an average mark of 94%. I have also completed the study PHP/ MySQL at College of Multimedia with an average mark of 90%.

See my code on Github https://github.com/MickelMetekohy

Acquainted Technical skills: 
# (X)HTML(5) / CSS(3)
# Javascript
# PHP/MySQL
# GIT / Github
# Wordpress
# Web design & development
# SEO
# Adobe Photoshop

Naar website

Mobile XL

Mobile XL maakt iedere MKB ondernemer succesvol ONLINE

Het mobiele internet is een bron van mogelijkheden, maar ook uitdagingen. Mobile XL heeft een uniek concept waarmee iedere MKB ondernemer succesvol kan zijn op en met het mobiele internet. Maak je website vindbaar en daarmee een middel i.p.v. je doel. En communiceer met je eigen app naar je klanten. Onze abonnementen zijn voor iedere bedrijf betaalbaar, en speciaal voor medebewoners van De Werkplaats een tijdelijke aanbieding. Gratis nieuwe website bij all-in-1 abonnement en daarbij 3 maanden gratis abonnement.

Naar website

Moonen Parkeeradvies

Moonen Parkeeradvies is het bureau van Marc Moonen. Met ruim 19 jaar zeer brede ervaring in de parkeerbranche ben ik een zeer betrokken partner voor grote en kleine parkeeradviezen en –trajecten/projecten. De ervaring is onder andere opgedaan tijdens diverse functies bij parkeerexploitanten Q-Park, ParkKing en bouwbedrijf BAM GO-Park.

Als specialist houd ik me bezig met diverse vraagstukken: locatiestudies, haalbaarheidsstudies, exploitatieberekeningen, beheren en exploiteren van parkeervoorzieningen, ontwerp van parkeergarages en duurzaamheidsvraagstukken.

In de parkeerwereld ben ik een bekend gezicht. In de loop der jaren heb ik een groot relatienetwerk opgebouwd bij exploitanten, leveranciers, ontwikkelaars, beleggers, bouwbedrijven en gemeenten. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij vakinhoudelijke commissies, zoals bij Vexpan, Parkeer24 en BREEAM.

Als betrokken partner denk ik graag mee. Goede afstemming en goed advies zorgen voor het juiste eindproduct. Kernwoorden: samenwerken, doelgericht, betrokken, enthousiast en efficiënt. Mijn relaties zullen dat kunnen beamen.

Naar website

Natuurlijk Sanna

Thuiskomen in Jezelf.

Het innerlijk genezen, keuzes maken vanuit je eigen kracht, het kan allemaal zolang je gezond bent. Zodra er een conflict optreedt tussen lichaam & geest en er klachten op fysiek en emotioneel niveau ontstaan en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt in je leven. Dan kan ik je helpen de balans te herstellen.

Ik ben gecertificeerd Sensi Plus therapeut en aangesloten bij beroepsvereniging CAT

Ik combineer mijn opgedane kennis uit vele opleidingen en vaardigheden met mijn eigen intuïtieve gevoel. Zo is er altijd een behandeling of een combinatie van behandelingen voor jou aanwezig.

Wellicht is je interesse en nieuwsgierigheid gewekt en wil je gaan ervaren wat ik voor je kan betekenen. Ik zie je graag in mijn praktijk.

Naar website

Nelly's Springkussen Verhuur & Meer

Van statafel tot springkussen! 
                                                                                                                                                                             

Feestje?!  

Plezier voor klein & groot.  

Met onze producten toverd u
een glimlach op de kinderen hun gezicht.
Maak een onvergetelijke dag  van uw feest.

Voor uw party verhuur bent u bij ons aan het juiste adres,
wij maken u feest of evenement helemaal compleet & betaalbaar.
Bekijk nu ook onze speciale pagina met evenementen pakketten.

Naar website

Nexxite

Websites bouwen is een vak dat wij al 16 jaar verstaan. Websites met een uniek eigentijds ontwerp en technisch ijzersterk. Wij bouwen websites volgens de standaarden en dit vereenvoudigt de gehele bouw en brengt daarmee de kosten omlaag.
Onze websites zijn toegankelijk en werken op alle populaire browsers zonder extra investering.

Het ontwerp van de website is altijd leidend, het ontwerp vertelt het verhaal, behaald de doelstelling van de website. Het bouwen van de website is techniek, techniek die wij als geen ander beheersen en waar we gebruik maken van de laatste mogelijkheden.

Vergroot vandaag nog uw voorsprong als u bedenkt dat nog geen 10% van alle websites voldoet aan de eisen van deze tijd.
Wij werken voor kleine klanten, hele grote en alles er tussen in.

Naar website

Nollen Kneepkens Mediators+

Onze overtuiging is dat optimale communicatie en een goede (werk)relatie een voorwaarde zijn voor plezier in het leven en op het werk. Zij leveren een bijdrage aan betere prestaties en meer creativiteit. Maar daar waar mensen en bedrijven samenwerken, ontstaan onvermijdelijk ook verschillen van inzicht, miscommunicatie en onvrede, zelfs conflicten. De kunst is om daar goed mee om te gaan, zodat de middelen en de energie die dan vrijkomen omgezet worden in een voorwaartse beweging naar een verbeterde organisatie of samenwerking. Daarom biedt Nollen Kneepkens diensten aan die de vaardigheden en de eigen verantwoordelijkheid van samenwerkende mensen en bedrijven versterken en stimuleren.

Ons werkgebied is Zuid-Nederland.

Wij achten het belangrijk dat mensen en organisaties het beste uit zich zelf wensen te halen en oog hebben voor de kansen die dat biedt. Dit vertalen wij onder meer in de ontwikkeling van nieuwe methodieken en in een aanbod van trainingen, workshops, intervisie, supervisie en peer groups. Onze nieuwe activiteit “KlachtConsult” is daar een voorbeeld. 

Wij hebben respect voor mensen die een probleem toegeven en naar een oplossing willen zoeken. Want dat vergt moed. Moed om in de spiegel te kijken naar het eigen gedrag, om uit te spreken welke belangen u zelf heeft. Mensen met moed helpen wij graag. En daar zijn we streng in, of het nu een leidinggevende betreft of een medewerker.

Naar website

Phidias

Wij geloven in het verbeteren van de wereld, een wereld waar iedereen met plezier kan leven in zijn of haar leefomgeving. Phidias richt zich op procesregie, exploitatie en realisatie van vastgoedvraagstukken. We verplaatsen ons in de visie van de opdrachtgever, waarin we tot een efficiënte, duurzame en integrale aanpak komen.

We zien vaak complexe vastgoedvraagstukken, die we analyseren en als een kans aanreiken om op te lossen, adviseren, en regisseren. De toegevoegde waarde wordt gecreëerd doordat de veranderde wereld ons inspireert. Wij blijven innovatie toevoegen aan onze diensten. Deze uitdagingen gaan we aan met een creatief en multidisciplinaire team. 

Naar website

Phidias Community Cooking

Phidias Community Cooking is een organisatie die prijsvragen organiseert voor een vastgoedvraagstuk van een gebied, regio, gebouw of interieur! Phidias wil ervoor zorgen dat het beste idee van de wereld boven tafel komt. Door middel van “Crowd-sourcing” geven mensen wereldwijd hun visie over een gebied en ontstaat er een tal aan nieuwe ideeën voor een vraagstuk.

De truc is om een bestaand recept zo aan te passen dat er iets nieuws ontstaat. Door bepaalde ingrediënten te veranderen ontstaan er nieuwe producten die nog nooit eerder ervaren zijn. Daarvoor hebben we niet alleen onze eigen ingrediënten nodig maar ook ingrediënten van over de hele wereld. Alleen dan kunnen we het beste nieuwe recept boven tafel krijgen. Dit geldt ook voor ontwerpen. We gebruiken namelijk de kennis die we hebben en passen deze aan, om zo een ontwerp innovatief te maken. 

Naar website

Praktijk voor Manuele Geneeskunde Ruber

Dokter Pieter Ruber, arts Muscoloskeletale Geneeskunde

Musculoskeletale Geneeskunde, voorheen (ortho)manuele geneeskunde, richt zich op onderzoek en behandeling van klachten, die voortkomen uit gewrichten, spieren, banden en pezen en zorgen voor een goede houding en beweeglijkheid. Vaak zijn er meerdere schakels in de bewegings- of houdingsketens die "vastzitten" of "geblokkeerd zijn", met overbelasting, pijn of bewegingsbeperking tot gevolg. Er zijn dan duidelijke en goed te omschrijven pijnklachten in de rug, nek, schouder of heup, maar soms zijn het vage pijnen of tintelingen in armen, benen, borst of hoofd. Ook hoofdpijn, migraine, duizeligheid, slikklachten, hyperventilatie, pijn op de borst of tussen de ribben kan het gevolg zijn.


De functiesstoornissen worden opgeheven met specifieke behandeltechnieken ter herstel of bevordering van de functie. Daarnaast worden specifiek aan de beweegketen gerelateerde oefeningen gegeven ter herstel of voorkomen van recidief klachten en die gericht zijn op algemene dagelijkse bezigheden, sport of werk. Doelstelling is de vicieuze cirkel van pijn of ongemak, ontstaan door de bewegingsbeperking te doorbreken.

Naar website

Probe consultancy

Probe Consultancy levert professionele ondersteuning aan werknemers die zich verder willen ontwikkelen, mensen zonder werk die een betere positie op de arbeidsmarkt verdienen en ondernemingen en instellingen die zoeken naar mogelijkheden om hun organisatie te versterken.  

Wij fungeren als centraal aanspreekpunt voor werkenden, werklozen en ondernemers. Dit zijn onze specialisaties:  

 • Re-integratie trajecten
 • Recruitment processen
 • Individuele begeleiding
 • Verzuimbegeleiding 2e spoor
 • Gezondheidszorg - Psychologische begeleiding 

Het is niet eenvoudig om weer terug te keren naar de werkvloer na een langdurige uitval door beperkingen, ziekte of noodgedwongen verzuim. “Gewoon de draad weer oppakken,” zegt de omgeving vaak, maar zo gewoon is dat meestal niet.  Probe Consultancy helpt om stappen te zetten en doelgericht te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Samen bouwen we aan vergroting van veerkracht, zelfredzaamheid, (zelf) vertrouwen en motivatie van de cliënt.  Door onze preventieve aanpak in samenwerking met de ketenpartner, voorkomen we dat er onnodig beroep wordt gedaan op zware zorg.

Naar website

Profiwork Personeelsdiensten

Of je nu voor ons kiest om pieken op te vangen, om zieken te vervangen, om te groeien, om bewust klein te blijven, om risico's te spreiden of om leegloop te verminderen. Je wilt dat het goed en snel geregeld wordt. Wat jouw personeelsvraag ook is, wij kijken kritisch naar de situatie en denken mee wat het beste voor jou en jouw onderneming is. En wat jij belangrijk vindt.

Naar website

Prove engineering

Prove engineering provides process design and applied chemical engineering to the chemical, food and pharmaceutical industry. We are experts in identifying and implementing technical solutions for the optimization of operational costs, product quality and production capacity. We can advise on process design during the early stages of a project and have the ability to guide the new process all the way up to commissioning. We enjoy puzzling as long as it takes to find the optimal solution for your processes and equipped with our chemical, mechanical and process engineering background there is a big chance we will solve all of your puzzles.

Naar website

Pure F

Met aandacht voor hoogwaardige kwaliteit en stijl bereiden onze koks voor u de lekkerste gerechten, voor elke gelegenheid en elk budget. Of u nu op zoek bent naar professionele catering tijdens een zakelijke bijeenkomst, of een heerlijke en ontspannen maaltijd bij u thuis, Pure F verzorgt het tot in de puntjes.
Naast smakelijke ontbijten, lunches en diners zijn wij ook de ideale keuze voor culinaire evenementen en workshops in Zuid-Limburg.
 
Uw catering wensen voorop
Pure F staat voor Pure Food. We bieden een groot assortiment specialiteiten aan, terwijl we alles op maat verzorgen. Vertel ons uw wensen, en wij maken er werkelijkheid van. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact op, dan kijken we samen naar hoe we uw wens het best kunnen vervullen.

Naar website

Pxltech

Pxl Tech is a Belgian IT company specialized in crafting robust and scalable web applications.

We are a small team of 2, passionate about web development. Being in business for over 5 years, we started to expand recently. Starting out with simple Wordpress blogs, we are now focused on building large applications, along with the accompanying APIs. Recent projects include Moodle setups, various Wordpress blogs, a cloud-based agenda for teachers, a social community platform for photography contests and a platform built for gathering product ideas from end-users.

We utilize modern technologies and frameworks such as PHP 7, Laravel and Vue.js. Services reach from front-end development, all the way to database management and server deployment.

If your company requires a customized web-based application, an API, or just consultancy, you can send an email to support AT pxltech DOT com and we will setup an appointment!

Naar website

RA Infra

Wandelen, lopen, fietsen, parkeren: in de buitenruimte gebeurt het allemaal en meer. Een slimme inrichting van de infrastructuur vraagt om vakkennis én een scherpe helikopterview. Definitieve keuzes verdienen zorg en aandacht. RA infra ontzorgt op het gebied van mobiliteitsvraagstukken en van grond-, water- en wegenbouw. Met oog voor detail én oog voor de mens leggen we het fundament voor een duurzame toekomst.

Naar website

RadarUitvoering Zuid

Waar anderen stoppen, gaan wij door en bieden we nieuwe mogelijkheden. Waar geen positiviteit meer is, zorgen we voor nieuw vertrouwen. Waar problemen ondraaglijk worden, bieden we een passende oplossing. En waar protocollen en regels niet werken, creëren we een werkbaar kader. Door maatwerk, enthousiasme en een soms onorthodoxe aanpak lukt het ons vaak om het leven van onze cliënten een positieve draai te geven. Onze begeleiders hebben het vermogen om cliënten hun vertrouwen terug te geven. Hierdoor wordt hulp geaccepteerd, worden brandjes geblust en worden stappen voorwaarts gezet.

Met wie werken wij?
Veel van onze cliënten hebben problemen op meerdere leefgebieden. Vaak gaat het om een combinatie van persoonlijke problematiek (verstandelijke beperking, verslaving en/of psychiatrische problematiek) en sociaal-maatschappelijke problemen. Er is niet altijd een passende oplossing voor deze doelgroep. Dit kan zijn omdat het gedrag niet te tolereren is, of omdat het sociale netwerk van ouders en familie niet meer passend is. Deze cliënten zijn ‘te goed’ voor een opname en ‘te slecht’ om zelfstandig te wonen of te functioneren. Bij RadarUitvoering Zuid krijgen zij een serieuze kans, ze voelen zich door ons begrepen.

Naar website

Riet de Wit - WebsiteCoach

Wil jij ook succes met je website?

Een klantwervende website is heel wat anders dan een brochure op internet.
Hoe bouw je zo'n website op?
Wat zet je er op? En wat niet?
Hoe leid je je bezoeker naar de door jou gewenste actie?
Start slim: met de 7 stappen SuccesFormule.

Meld je aan en krijg een week lang elke dag één successtap in je mailbox.

Naar website

Saakjan Advocatuur

Saakjan advocatuur is een dynamisch advocatenkantoor dat zich kenmerkt door toegankelijkheid, persoonlijke aandacht en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 
Men kan hier terecht bij allerhande (juridische) kwesties, zowel voor advies als voor vertegenwoordiging in procedures. Dankzij de korte lijnen is er direct contact met de advocaat zelf, mr. A. (Hajko) Saakjan. 
 
De juridische dienstverlening is bovendien betaalbaar. Zo betaalt de cliënt bij Saakjan advocatuur geen kantoorkosten. Tevens is het vrijblijvende eerste gesprek kosteloos. 
 
Niet alleen particulieren maar ook MKB’ers zijn bij Saakjan advocatuur aan het juiste adres. 
Tip voor kleine ondernemers: in veel gevallen is het mogelijk voordelige pakketten met vaste prijzen overeen te komen. 

Naar website

Social Deal

“Social Deal is een jong en innovatief bedrijf dat in een razendsnel tempo gegroeid is tot de meest populaire community van het midden en zuiden van Nederland. Op dagelijkse basis zet Social Deal via de site leuke, populaire bedrijven in het zonnetje en laat de consument zich even toerist voelen in eigen stad. Social Deal laat onbekende deuren op een aangename manier open gaan. Het is dé manier voor lokale ondernemers om op een innovatieve, kostenefficiënte wijze marketing te voeren en naar de voorgrond te treden op hyperlokaal niveau.“

Naar website

Social Paint

Social Paint, uit liefde voor social media en het schildersvak.

Social media in het schildersvak: veel bedrijven doen het al een beetje. Misschien bent u ook al enige tijd bezig op social media. Maar levert het ook wat op? Weet u eigenlijk wel of het wat oplevert?  Hoe kan gemeten worden of het wat oplevert? Wat is meer mogelijk naast Facebook of LinkedIn? Gebruikt u Facebook of LinkedIn wel goed? Kan het kwaad? Wat nu als er een boze klant reageert? Dan ziet iedereen dat toch?

Allemaal vragen die schildersbedrijven zich stellen die gebruik (gaan) maken van social media. Moet uw bedrijf nog wel een website hebben? Of is alleen social media genoeg?

Door mijn uitgebreide ervaring op beide gebieden kan ik u helpen. Helpen met al deze en andere moeilijke keuzes. Want juist het schildersvak leent zich bij uitstek voor het gebruik van social media: als communicatiemiddel, om mooie foto’s of filmpjes te plaatsen en om de liefde en het enthousiasme voor het prachtige beroep schilder uit te dragen.

Naar website

Spauwen Advocatuur

Naar website

Stappenmakers

Stappenmakers is een kleinschalige organisatie die jongeren begeleid, ondersteund en traint met als doel het bevorderen van de zelfredzaamheid.

Binnen Stappenmakers begeleiden, ondersteunen en trainen wij jongeren vanaf 16 jaar individueel met als doel diens zelfredzaamheid te vergroten. Wij stemmen onze begeleiding zoveel mogelijk af op het individu en diens omgeving.

De jongeren zitten in een fase van hun leven waarin zij zich meer gaan richten op de toekomst. Maar hoe ziet die toekomst eruit? Samen met de omgeving ondersteunen wij de jongeren om zo zelfstandig en zo normaal mogelijk invulling te geven aan hun toekomst.

Naar website

Stichting Maranatha

Naar website

Stichting Opleidingsinstituut Kosmos

Stichting Opleidingsinstituut Kosmos is een gerenommeerd particulier en sfeervol opleidingsinstituut met CREBO erkenningen met leslocaties in Eindhoven, Maastricht en Kapel Avezaath (Tiel) Sedert 1985 verzorgen wij hoogwaardige, rijkserkende opleidingen voor huid- en lichaamsverzorgende beroepen voor jongeren en volwassenen die beroepsmatig werkzaam willen zijn als schoonheidsspecialist, pedicure, medisch pedicure sportmasseur, wellnessmasseur, nagelstylist, visagist, enz.

Ons motto "Jij + Wij = Succes" staat garant voor een beroepsgerichte opleiding waarin naast het verkrijgen van de theoretische en praktische vaardigheden voor het vakgebied tevens extra persoonlijke aandacht wordt gegeven aan uw professionele attitude en vorming. In onze leeromgeving is de reële beroepspraktijkuitoefening het uitgangspunt. 

Naar website

Straight Forward

Ondersteuning voor alle aspecten van zonnestroom, van haalbaarheid tot monitoring van de installatie.

Complete begeleiding van uw project. Uitwerking business case, begeleiding aanbesteding en uitvoering, monitoring en onderhoud. Straightforward neemt u stap voor stap mee om uw project tot een succes te maken, voor nu en in de toekomst.

Naar website

Tempy

Tempy is een flexibel en multifunctioneel huisvestigingsconcept. Het zorgt ervoor dat leegstaande ruimtes worden voorzien van hoogwaardige kwaliteitsunits. Een Tempy biedt alle wooncomfort een tijdelijke of vaste verblijfsperiode. Een Tempy is voorzien van energie, (warm)water en frisse lucht, maar ook van een keuken, douche, toilet en opbergruimte.

Een Tempy is gemakkelijk te implementeren, geheel zelfvoorzienend en locatie onafhankelijk. Ook is de installatie van een Tempy net zo gemakkelijk als de afbouw hiervan. 

Naar website

Thönissen Management en Advies

Thönissen Management en Advies is het zelfstandige advies- en interimbureau van Maarten Thönissen. Hij ondersteunt gemeenten en maatschappelijke partners bij de vormgeving van maatschappelijke vernieuwingen. Thönissen Management en Advies levert advies, conceptontwikkeling, procesbegeleiding en interim-management.

Naar website

The privacy factory

Enthousiaste medewerkers, tevreden klanten

Bij The Privacy Factory komt iedereen elke dag enthousiast op kantoor. Omdat we ondernemers willen helpen een sterke band op te bouwen met hun klanten en relaties. Transparant en efficiënt omgaan met privacy is daarbij van cruciaal belang. Succesvol ondernemen is bouwen aan vertrouwen.

Wij houden van complexiteit. Maar we begrijpen ook dat ondernemers zich moeten concentreren op hun kernactiviteiten. Ondernemen, dus. Met focus op groei, met het streven de klant elke dag opnieuw te verrassen. Door perfecte producten te leveren en optimale service. Zo blijft een onderneming vitaal en energiek. Dat zorgt voor klanttevredenheid en klantenbinding.

Naar website

V/Architecten

Naar website

Vado Properties

Naar website

Van Oorschot

Joke van Oorschot is geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut en is al 30 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Samen met de cliënt onderzoekt Van Oorschot psycholoog welke beperkingen er zijn (zaken waar we geen of nauwelijks invloed op hebben) en waar de problemen zitten (zaken die in principe wél oplosbaar zijn). Verder inventariseren ze de mogelijkheden en hulpbronnen van de cliënt (denk aan: talenten, eerdere oplossingsstrategieën die nuttig waren, sociale steun, praktische hulpmiddelen etc.). Dat zijn er vaak veel meer dan men aanvankelijk had gedacht!
 
Neem voor het maken van een afspraak contact op.

Naar website

VDG Legal

Naar website

VPX

My name is Jack Owoc, CEO, CSO (Chief Scientific Officer) and founder of VPX Sports Nutrition, established in 1993. My elite team and I run VPX, Bang and Redline with the same passion, energy and enthusiasm as I did 24 years ago.  Sleeping on an air mattress on the floor in order to vigorously pursue my destiny and dreams sounds crazy, but this small sacrifice was worth the massive rewards and magnificent blessings that flowed through me onto millions of others just like you.

My objective from the very beginning was to intentionally help others. I knew in my heart that the more people I helped, the more successful and prosperous VPX would become. My mission statement was simple, to make the highest quality nutritional supplements on the market, backed by scientific research. I felt obligated start my own supplement company and set the highest standards in manufacturing because I was tired of all the lies and deception that unscrupulous supplement companies were using to purposefully rip off consumers.  I intended to hold myself and the company to a higher standard than any other company on the planet. In fact, I wanted to run VPX like a pharmaceutical company and adhere closer to their higher standards. This is precisely why the acronym VP(X) actually stands for Vital Pharmaceuticals with the X appearing lower than VP similar to how it appears in RX.

 

 

Naar website

Waarborg Op Werk

Wij doen er alles aan om mensen aan het werk te houden, of weer aan het werk te krijgen. Dit doen we vanuit de overtuiging, dat ieder mens kwaliteiten heeft en dat organisaties een optimaal rendement behalen als deze kwaliteiten goed worden benut en als mensen lekker in hun vel zitten.
 
Waarborg op Werk richt zich daarom zowel op het werkvooruitzicht van de mens als dat van het bedrijf. Waarborg op Werk biedt een perspectief aan mensen die hun werk niet meer kunnen doen vanwege een ziekte/beperking, voor mensen die hun werk niet meer mogen doen als gevolg van ontslag of voor mensen die beter kunnen presteren op een andere werkplek. Hierbij staat maatschappelijk ondernemen centraal.
 
Werk betekent immers meer dan alleen maar geld verdienen.
 
Waarborg op Werk staat voor mensgericht maatwerk!

Naar website

Will Breuls Assurantiën

Naar website

WITPAARD

Naar website

Zuiver Juridisch

Betrouwbare juridische dienstverlening met een persoonlijke benadering en een daadkrachtige aanpak. Zuiver Juridisch staat voor eenvoud, duidelijkheid en beloftes nakomen. Niet in een duur pak of dito pand, maar down to earth in een laagdrempelig bedrijfsverzamelgebouw. Zuiver Juridisch geeft eerlijk advies. Dat betekent dat je niet altijd hoort wat je wilt horen, maar dat je waardevol advies krijgt voor de lange termijn.

Zuiver Juridisch is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden: arbeidsrecht, huurrecht en incasso. Zuiver Juridisch is tevens een algemene praktijk, waar je terecht kan met vragen over bijvoorbeeld aansprakelijkheidsrecht of consumentenrecht. Je kunt Zuiver Juridisch ook inschakelen als er nog géén probleem is, bijvoorbeeld voor het opstellen van (algemene) voorwaarden of het beoordelen van een overeenkomst of contract.

Naar website